Hastalıklarla başa çıkabilirsiniz

Sağlıklı olmanın temel prensibi yaşam enerjisiyle bağlantınızın kuvvetli olması ve kendinizi daima güçlü ve yaşam sevinciyle dolu olarak tutabilmek.

Fakat bu, her zaman mümkün olamıyor. Mutsuz, karamsar, isteksiz olduğunuz dönemler ve kafanızın karışık olduğu zamanlar savunma mekanizmanız zayıflar ve kolay hastalanırsınız. Şayet yaşantınızdaki sorunların kaynağını tam olarak çözmeyi başarırsanız, hastalıklarınızla başa çıkabilirsiniz ve kendinizi iyileştirebilirsiniz. Yoksa, ilaçlar ve tedavi bile bir işe yaramaz. Kafanızın karışıklığı devam ettiği sürece iyileşmek mümkün olmaz. Şimdi iyileşme zamanı. Merkür Balık burcunda geri gidiyor. Daha önce kafanızı meşgul eden ve bir türlü çözemediğiniz sorunları şimdi çözebilirsiniz. Çünkü düşüncelerin derinleşeceğini işaret eden Merkür’ün bu konumu şimdiye kadar anlamadığınız veya göremediğiniz çözüm yollarını bulmanızı sağlayacak. Böylece sağlığınızı olumsuz etkileyen karmaşadan uzaklaşmayı başaracaksınız.

Sonuçlanmayan durumların yarattığı karmaşık düşünceler, sonuç aldıktan sonra biter ve geleceğe yönelik yeni hedefleri düşünebilecek hale gelirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizin olması, yaşam enerjinizin yükselmesine ve sağlığınızın güçlenmesine yardımcı olur. Tabii belirlediğiniz bu hedefleri güçlü bir arzuyla istemeniz gerekiyor. Hedefinizin olması hayatınıza anlam kazandırır ve yaşamaktan keyif almaya başlarsınız. Yaşam sevincinin içinizde uyanmasıyla birlikte bedeniniz de canlanır ve uyanır.

Geri giden Merkür döneminde sağlık sorunlarınızı çözebileceğiniz gibi kendinizi hasta etmeniz de mümkün. Çünkü daha önce dikkat etmediğiniz bazı konular dikkatinizi çekecek. Halbuki farkına vardığınız durumu, keşfetmenin heyecanı içinde sorunların çözümü olarak kullanırsanız, aşama yaparsınız.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenenler, 20 Şubat-6 Mart arasında doğan Balıklar, 24 Ağustos-9 Eylül arasında doğan Başaklar, 22 Mayıs-7 Haziran arası doğumlu İkizler ile 23 Kasım-8 Aralık arası doğan Yay burçları. Ayrıca yükselen burcu, doğum haritasındaki Ay, Merkür, Venüs ve Mars’ın konumu bu burçların ilk 10 derecesinde bulunanlar da geri giden Merkür’den şubat ayı sonuna kadar olan dönemde etki alıyorlar.

Araştırmalara derinleşecek

Evrensel sevginin uyanacağı bir gün. Başkalarının ihtiyaçlarını anlamak ve yabancılarla kurulan ilişkilerin kolay olmasını sağlayacak. Uluslararası ilişkilerin yoğun olacağını işaret eden gökyüzünün konumu geleceğe yönelik gerçekçi bir yaklaşım içinde bulunulacağını gösteriyor. Yeni yasa tasarılarının ortaya çıkması ve eski kanunların gözden geçirilmesi mümkün. Alınacak kararlarla ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Fakat bu durum araştırmaların derinleşmesine ve isteklerin belirgin hale gelmesine neden olacak.
Yazarın Tüm Yazıları