Hangisi amatör

TÜRKİYE Kupası belki de ilk defa adıyla özdeşleşen bir dönem yaşıyor.

Haberin Devamı

Çünkü dün Niğde’de öyle bir heyecan vardı ki, Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt sahaya çıkıp oynasa fark edilmezdi. Niğdeli oyuncuların ve teknik adamın heyecanı ve içlerinde yaşadıkları fırtına, belki de ömürleri boyunca bir daha hissedemeyecekleri kadar etkileyiciydi. Niğde tarafında zirve yapmış heyecan varken, Beşiktaş’ta ise sakinlik ama konsantrasyon eksikliği vardı. Böyle maçlar, büyük takımların oyuncuları için hep zordur. Dün de aynen öyle oldu.

‘Tokat’ erken geldi

Beşiktaş neredeyse daha maç başlamadan golü bulunca, kendi de rahatladı Niğde’li oyuncular da... Fakat Beşiktaşlı futbolcular ‘maç bitti rahatlığını’ fazlaca hissedince ikinci yarının başındaki tokatla uyandı. Şanslarına uyarı erken geldi de toparlanacak zaman buldular. Yine de sonrasında verdikleri pozisyonlar, oynayan kim olursa olsun Beşiktaş’a yakışmadı. Sahadaki takımları tanımayan birine sorsanız, hangi takımın amatör kümede mücadele ettiğini anlayamazdı.

Haberin Devamı

Fırsatı kaçırmayın

Maçtaki ciddi güç farkından dolayı ben de daha çok Beşiktaş’ın gençlerini dikkatle izledim. Beşiktaş’ın gençleri iki sebepten dolayı şanslılar;
 1- Samet Hoca: Öncelikle büyük takımlarda gençlere şans veren yada genç oyuncuya vakit ayıran teknik adam çok zor bulunur.
 2- Kadro yapısı: Beşiktaş’ın bu sene yaşamak zorunda kaldığı değişim ve küçülme politikası yine gençler için müthiş bir şans.
 Bu durumun ışığında bakınca, sahada dikkat çeken 2 oyuncu vardı. O isimlerden biri Erkan Kaş diğeri ise Hasan Türk oldu.

Yazarın Tüm Yazıları