Günümüzde ünlü şeflerin çoğu fahiş fiyatlar yüzünden gastronomik lokantalarını doldurmakta zorlanıyor. Çünkü yemekten anlayan orta halli eski müşterilerin çoğu, artık iyi malzeme peşinde koşuyor, mütevazı ama işinde ciddi, samimi mekânları tercih ediyor. Michelin’li şef David Kinch’in açtığı yeni pizzacı gibi, her keseye hitap eden ‘ikinci lokanta’ların ardında yatan bir neden de bu...
#LokantaUllrich Fichtner, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in, “Uzun zamandır Almanya’da yaşayan Türk kökenlilerden ülkemize karşı ileri derecede sadakat bekliyoruz” sözlerini, Der Spiegel’deki yazısıyla eleştirdi. Fichtner, ‘Biz ve Onlar’ başlıklı yazısında özetle şöyle dedi:
#Ullrich Fichtner