Uluslararası Tat Enstitüsü tarafından 2019 ve 2022 yıllarında iki kez ‘Üstün Lezzet Ödülü’ almaya layık görülen Teksüt Krem Peynir’in Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “Teksüt Krem Peynir’in 2 defa uluslararası ödül alması da sofralarda en çok tercih edilen lezzet olmasına önemli katkı sağlıyor” dedi.
#Uluslararası Tat EnstitüsüHürriyet Bursa yazarı Eren Aka’nın, kentin önde gelen firmalarının temsilcileriyle ramazan sohbeti sürüyor. Söyleşi dizimizin bugünkü konukları ise Teksüt Yönetim Kurulu Üyesi Arda Aksaray ve Teksüt Kalite Müdürü Orhan Kaplan. Aksaray ve Kaplan’la Ramazan Sohbeti’ni keyifle okumanız dileğiyle...
#BursaYaklaşık 63 yıl önce Balıkesir’de işadamı Recep Arınık tarafından kurulan, bugün sütten beyazpeynire kadar 40 çeşit ürün üreten Teksüt markası 14 ülkeye ihracat yapıyor. Amerika’dan Umman’a kadar birçok ülkede market raflarında ürünleri olan Teksüt’ün yeni hedefi Almanya ve Fransa oldu.
#GazetehaberleriÜRETTİĞİ her 3 kilogram labne peynirinden 2 kilogramını ihraç eden Türk firmaları, Arap ülkelerinde pazar liderliğini ele geçirdi. Labne peyniri lokumdan sonra en fazla aranan ürün olunca, paketlere “Orjinal Türk labnesi” yazılmaya başlandı.