Un ve suyun karıştırılmasıyla elde edilen hamurun ince teller haline getirilmesi sonucu elde edilen kadayıf, Türk mutfağı tatlılarında sıklıkla kullanılıyor. Genellikle şerbetle tatlandırılan kadayıfın en hafif halini denemek isteyenler için sütlü tel kadayıfın tarifini derledik. Peki, sütlü tel kadayıf nasıl yapılır?
#Sütlü Tel KadayıfAğır bir akşam yemeğinin ardından çay eşiğinde lezzetli ama hafif bir tatlı isteyenler için enfes bir önerimiz var: Sütlü kadayıf sarma. Ceviz, fındık veya Antep fıstığıyla dolduran kadayıflar, sütlü şerbetle buluşuyor, ağızları sulandıran bir lezzet ortaya çıkıyor. Peki, kadayıf sarma nasıl yapılır? İşte sütlü kadayıf sarma tarifi...
#Kadayıf Sarma Nasıl Yapılır