Kıymalı karnabahar yaparsınız, fırında karnabahar yaparsınız, kızartırsınız, buharda pişirip salata yaparsınız, taş çatlasın haşladıktan sonra glutensiz bir pizza tabanı ya da bulgursuz kısır yaparsınız. Ama eğer Michelin yıldızlı bir şefseniz, bir karnabaharı 21 farklı şekilde hazırlayıp hepsini tek tabakta ve büyük bir uyum içinde sunabilirsiniz.
#Sevin TuranPierre Gagnaire, Micheal Bras ve Gordon Ramsay gibi şeflerin yanında yetişen ve restoran dünyasının altın madalyası Michelin Yıldızı’na sahip olan şef Michael Riemenschneider artık Türkiye’de. 15 yaşından beri yemek pişiren, mutfağı ikinci evi gibi gören Alman asıllı şef Riemenschneider Karaköy, Levazım ve Bodrum’da “Spektr by MR” ve “Atelier Celine” isimli restoranlarını açmaya hazırlanıyor. Riemenschneider, büyükannesinin mutfak kültürüyle harmanladığı dünya mutfağını gastronomi tutkunları ile buluşturmak için gün sayıyor.
#Michael Riemenschneider