‘Pişir Pişirebildiğin Kadar’ Gökçen Adar’ın Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı. Adar, çorbalardan dolmalara, kızartmalardan tatlılara 8 pişirme usulünde ve 42 başlık altında 278 tarifi derlemiş. Aralarında günümüzde unutulmaya yüz tutmuş ‘şilofta’ tatlısı da var, yokluktan doğmuş elmalı baklava da...
#Gökçen AdarÜç gün süren ve hızlandırılmış bir kruvaziyer deneyimi yaşatan Yunan adaları turuna katıldık. Kısa ama gemi yolculuğunu merak edenler için ideal. Yunan adalarını ön keşif gibi, hızla görüp az zamanda birçok yer deneyimliyorsunuz. Tura avuç içi kadar Patmos’la başlıyor, Girit ve Santorini’yi selamlayıp Atina ve ardından Mikonos ile bitiriyoruz.
#Seyahat