Akdeniz'in en sevilen zeytinyağlılarından şakşuka, patlıcan, biber, domates gibi sebzelerin kavrulduktan sonra, üzerine sos dökülmesiyle hazırlanan bir tür meze çeşididir. Yapımı yöreden yöreye göre farklılık gösteren şakşukaya kızarmış patates ve kabak ekleyen de var. Peki, şakşuka nasıl yapılır? İşte, adım adım şakşuka tarifi
#Şakşuka Nasıl Yapılırİnsanların düzenli olarak tüketmesi gereken ürünlerin başında balık gelmektedir. Balığın türleri arasında ise birçok seçenek bulmak mümkündür. Bu seçeneklerden biriside palamut balığıdır. Palamut balığını farklı yöntemler ile kolayca pişirebilirsiniz. Palamut balığı nasıl pişirilir? Palamut en güzel fırında mı tavada mı yapılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#Palamut Balığı