Gelinim Mutfakta kuşbaşılı piruhi tarifi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Normalde peynirli hazırlanan piruhi bu kez kuşbaşılı tarifi ile farklı bir lezzet sunacak. Peki, kuşbaşılı piruhi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, kuşbaşılı piruhi tarifi ve yapılışı...
#Gelinim Mutfakta Kuşbaşılı PiruhiPirohu mantısı Kıbrıs mutfağına özel hamur işi türlerindendir. Pirohu Mantı hamuru içine lor peyniri konulur. Et suyunda pişirilir. Üzerine kuru nane konulur. Kuzey Kıbrıs Türk mutfağında ve Güney Kıbrıs Rum mutfağında yapılmaktadır. Peki, Kıbrıs mantısı pirohu nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Kıbrıs Pirohu mantısı tarifi ve malzemeleri...
#PirohuRamazan ayıyla birlikte sevdiklerine özel lezzetler sunmak isteyenler her gün iftar menülerini özenle oluşturuyor. "İftara ne pişirsem?, "Bugün ne pişirsem?" diye düşünenler için çorbadan tatlıya Ramazan'ın yirminci gününe özel nefis bir menü hazırladık. İşte 2 Mayıs Pazar, Ramazan'ın 20. günü için iftar menüsü...
#RamazanDoğasının çeşitliliği ve kültürel zenginliği Türkiye’yi eşsiz bir gurme coğrafyasına dönüştürüyor. Her yörenin kendine ait bir tadı var. Kimi otlu börekle meşhur, kimi köftesiyle. İşin uzmanlarına sorduk: Okuyanı yola çıkaracak hangi ilin ne yemeği var? Benzerini bulamayacağınız ve her lokmada midenizi şenlendirecek 50 yemeği sıraladık.
#Türkiye'nin En Güzel Lezzetleri