Yılbaşı mezeleri özenle hazırlanan aile yemeklerinin vazgeçilmezidir. Sizlere yılbaşı sofranızı süsleyecek birbirinden LEZİZZ yılbaşı meze çeşitleri hazırladık. 13 farklı 2024 yılbaşı mezesi tarifleri haberimizde...
#Yılbaşı Meze ÇeşitleriLevrek, çipura, somon gibi büyük balıklar bütün halde pişirilebildiği gibi fileto haline getirilerek de hazırlanabilir. Balığı doğru bir biçimde açıp çok fazla israf etmeden fileto haline getirmek biraz ustalık istese de zamanla öğrenilebilen bir el becerisi. Siz de balık açmanın inceliklerini öğrenmek isterseniz işte ipuçlarımız…
#Levrek Fileto Nasıl Yapılırİlkbahar mevsimi balıklarından levrek, çeşitli şekillerde tüketilebiliyor. Güney Amerika'da 'Ceviche’ olarak bilinen levrek marin de bunlardan biri. Soğuk servis edilen levren marin yapımında soğan, hardal, zeytinyağı, elma sirkesi ve limon suyu gibi kolayca bulunan malzemeler yer alıyor. Peki, levrek marin (ceviche) nasıl yapılır? Levrek marin tarifi...
#Levrek MarinOnu sevmeme ihtimaliniz neredeyse yok. Her daim sempatik ve pozitif. Boşuna “Sevimlilikte pandayla yarışır” demiyorlar. Yeni yıla doğru geri sayarken gözde şef Danilo Zanna’yla buluştuk. Zor geçen 2020’nin ardından bizi mutlu edecek yemekleri, yılbaşı sofrasını daha da lezzetli hale getirecek detayları, sofrada olması ve olmaması gerekenleri konuştuk: “Ekmek az yiyin...Çorba yok. Afrodizyak içinse deniz mahsulleri...”
#Gazetehaberleri