Ekim ayı balık sezonunun en canlı aylarından biridir. BARBUNYA, ÇİPURA, KILIÇ, LEVREK, LÜFER, TEKİR, SARDALYA, PALAMUT, ORFOZ, TRAÇA çok lezzetlidir. PALAMUTUN en lezzetli zamanıdır. Peki, hangi ayda hangi balık yenir? İşte enfes balık buğulama tarifi ve yapılışı....
#BalıkKarayip Denizi’nde yalınayak her yerini dolaşabileceğiniz küçük bir ada Caye Caulker. Hayat burada basit ve pratik. Karayip Denizi’ndeki adanın en büyük eğlencesi içeceğinizi alıp kumsalda esen ılık rüzgarın keyfini çıkartmak. İçinde yalnız üç tane büyük sokağı var. Karayip halkı onları da son derece pratik adlandırmış; ön, orta ve arka cadde, işte bu kadar! İşte size Caye Caulker adası gezi rehberi…
#Caye Caulker Adası NeredeGençleri, ‘ünlüleri’ ve kaynana-gelin kavgalarını röntgenlemek Türk halkını kesmedi, şimdi de travestileri röntgenleyeceklermiş – Akşam karıyı döv, sabah ‘Kadına Karşı Şiddete Son’ kampanyasına katıl – Şu kelimeleri yan yana getirip anlamlı bir cümle kurmaya çalışın: Seren Serengil, koca, ders, İngilizce – O değirmen daha ne sular gördü - En sevimsiz manken Nigar Talibova nasıl iş buluyor? diye soruyor – Taksi çeviremiyorsa = İktidarsız... vs magazin alıntıları