Kedi ve köpeklerimizin damak tadına da hitap edecek, zengin içerikli mamaları evde de yapmak mümkün. Veteriner hekim Dr. Haluk Çepoğlu patili dostlarımıza özel tarifler hazırladı. Veteriner hekim Yeter Öcal da ev yapımı mamalara eklenmesi gereken takviyeleri ve onları yeni lezzetlere nasıl alıştırabileceğimizi anlattı.
#Evcil HayvanlarAşçı olarak pişirmeyi en sevdiğim malzemelerin başında balık geliyor. Büyük levrek filetolarını soğan, sarımsak, rezene, kereviz sapı ve maş fasulyeyle birlikte pişiriyorum, buğulamalara rezene ve kişniş tohumu katıyorum. Palamuduysa en çok çiğ olarak servis etmeyi seviyorum. İyi bir zeytinyağı ve deniz tuzuna palamut parçalarını yatırıp bu mevsimde nar ve taze soğanla tatlandırıyorum.
#Balık