Yumurta her haliye kahvaltı sofralarının gözdesi. Haşlayarak, pişirerek veya poşe olarak her sabah kahvaltıda tüketiliyor. Zengin protein içeriğiyle beslenme listelerinin de demirbaşı. Diğer taraftan da haşlanmış yumurtayı dağıtmadan, şeklini bozmadan soymak uğraştırıcı olabiliyor. Ancak ufak bir ipucu, yumurta kabuklarını pürüzsüzce ve kolayca soymanıza yardımcı olacak. İşte haşlanmış yumurtayı şipşak soymanın püf noktası...
#YumurtaKahvaltıdan akşam yemeğine her öğünün favorisi yumurta. Pişirmesi, taşıması ve yemesi özellikle kolay olan haşlanmış yumurta da herkesin gözdesi. Bununla beraber haşlanmış yumurta söz konusu olduğunda da bir soyma sorunu ortaya çıkıyor.
#YumurtaKahvaltıların vazgeçilmezlerindendir haşlanmış yumurta. Üstelik sadece kahvaltıda değil, salatalarda, sandviçlerde, atıştırmalıklarda da kullanılabiliyor. Ancak bir sıkıntısı var ki haşlanmış yumurtayı dağıtmadan, şeklini bozmadan soymak bir dert. İnternette haşlanmış yumurtayı daha kolay soymanızı sağlayacak çok çeşitli ipuçları bulunuyor. Peki bunların hepsi aynı ölçüde etkili mi? Gelin bu yöntemleri tek tek inceleyelim, hangisini kullanacağınıza siz karar verin...
#Yumurta Nasıl SoyulurYumurta ile yapacağınız lezzetler sınırsız ve pişirmenin de birçok yöntemi var. Özellikle kahvaltılarda en çok tercih edileni ise şüphesiz haşlanmış yumurta. İdeal haşlama süresi genelde sizin yumurtayı nasıl yemeyi sevdiğinize bağlı ancak ister rafadan olsun ister katı, yumurtayı en doğru şekilde haşlamak ve kolayca soyulmasını sağlamak için bu püf noktaları çok işinize yarayacak...
#Yumurta