Boşnak turşusu olarak da bilinen soka tarifi, farklı malzemeleri ve yapım aşamalarıyla dikkat çekiyor. Sütle ve kaymakla hazırlanan soka, "Akça katık", "katık" ve "Hatça katığı" olarak da biliniyor. Soka turşusunu akşam yemeklerinde meze olarak kullanabileceğiniz gibi, kahvaltılarınızda da yer verebilirsiniz. Peki, soka Boşnak turşusu nasıl yapılır? İşte soka tarifi detayları...
#Soka TarifiKanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta çok havalı milföy tarifi ile günün tatlısını belirliyor. Gelinlerin hünerlerini sergiledikleri Gelinim Mutfakta çok havalı milföy nasıl yapılır, izleyiciler tarafından da araştırılmaya başlandı. İşte, çilekli, Gelinim Mutfakta çok havalı milföy tarifi, malzemeleri ve yapılışı...
#Gelinim Mutfakta Çok Havalı Milföy