Yol kenarında meyve-sebze satan kamyonlar... Sirke, salça ve zeytinyağının hasını dükkânına taşıyanlar... Yörenin en lezzetli peynir ve hamurişlerini üretenler... Ege ve Akdeniz’de pek çok ilimiz birer lezzet durağı niteliğinde... Peki, ünlü şefler tatilden dönerken nerelerden alışveriş yapıyor, hangi ürünler için rotasını değiştiriyor?
#GastonomiTürkiye’den gelen “#Geriver” çağrısına, “Sana ihtiyacımız var” mesajına anında cevap verdi, bir günlüğüne İstanbul’a uçtu. İtalya’daki restoranı ‘Osteria Francescana’ bu yıl dünyanın bir numarası seçilen şef Massimo Bottura’yla aktivist duruşunu, İstanbul’da kapatmak zorunda kaldığı restoranını ve çocukluk anılarını konuştuk.
#Massimo Bottura