Patatesin en lezzetli hallerinden olan, yiyenin bir daha vazgeçemediği patates kızartmasının en güzeli hiç kuşkusuz evde yapılanı. Evde patates kızartan vatandaşların en çok şikayetçi olduğu konusu ise kızarttıkları patateslerin fast food zincirlerinde satılanlar gibi çıtır çıtır olmaması. Peki, patates kızartması nasıl yapılır? Çıtır çıtır patates kızartması nasıl yapılır?
#Patates KızartmasıBabasının kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesine tanıklık eden Attila Hildmann, bu yüzden 20'li yaşlarının başında kırmızı et, tavuk, balık, süt, yumurta ve benzeri hiçbir hayvan kaynaklı besin maddesini tüketmemeye karar verdi. O günden bugüne beslenmesine ve sporuna dikkat ederek tam 35 kilo veren Hildmann, Almanya'nın bir numaralı vegan aşçısı
TRT 1’de yayınlanan, sit-com tarzı çekilen "Annemin Mutfağı" adlı yemek programının oyuncularıyla konuştuk. Suna Pekuysal’ın yerine gelen Işık Aras, Damla Özen ve Chikako Fujimoto, hem bu farklı programı anlattılar hem de mutfak kültürüne dair ipuçları verdiler.