Ramazan denince zihnimizde ilk canlanan, fırından yeni çıkmış, tutarken el yakan o sıcacık pideden koparılacak parça olur. İftar vaktiyle birlikte üzerine süreceğimiz tereyağının kokusu burnumuza gelir. Peki, bu geleneksel lezzetimizi en iyi neresi yapıyor? Hangisi üzerine yumurta sürüyor, çörekotu serpiyor? Pidenin en iyilerini jürimiz sıraladı.
#RamazanYeme-içme deyince, Nişantaşı havalı mekanlarıyla İstanbul'un vazgeçilmezlerinden! Sokaklara yayılan masalar, ara sokaklardaki kafeler, şıkır şıkır mekanlar sizi anında çembere alıyor, gün boyu menzilinden çıkarmıyor. Teşvikiye, Topağacı derken geniş bir alana yayılan semti turladık, ne var ne yok göz attık. Kahvaltıdan akşam yemeğine seçin, beğenin!
#Nişantaşı Mekanlar