Gastronomi kazanında kaynayanlar

Güncelleme Tarihi:

Gastronomi kazanında kaynayanlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2022 09:13

Metro Türkiye’den Türk Mutfağı Haftası kapsamında tadım günleri... En doğal ve güvenilir gıdanın peşinde koşanlar için alışveriş platformu... Sinangil’den glütensiz ekmek ve kurabiyeler... Yeme-içme dünyasından en son havadisler...

Haberin Devamı

Çeşit çeşit pide, künefe, sarma...

30 yılı aşkın zamandır Türk mutfak kültürünü korumak için çalışan Metro Türkiye, bu yıl ilk kez kutlanacak ‘21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında bir tadım etkinliği yapıyor. Tüm mağazalarında mutfağımızın sevilen lezzetlerinin öne çıkarıldığı etkinlikte, kendi markalarından oluşan yöresel lezzetler müşterilere ücretsiz tattırılıyor.

Bugün ve yarın Metro Chef künefe, kıymalı, kuşbaşılı kaşarlı ve peynirli pide, zeytinyağlı ve etli sarma gibi lezzetlerin tadına bakmak mümkün olacak. Ancak tadımlar sadece Türk Mutfağı Haftası’yla sınırlı değil. 27, 28 ve 29 Mayıs’ta da mağazalarda %100 Arabica kahve çekirdekleriyle 18 saat oda sıcaklığında demlenerek hazırlanan Rioba Cold Brew kahve ve Belçika çikolatasıyla hazırlanan Rioba çikolatalı kurabiye meraklılarına sunulacak.

Haberin Devamı

GIDADAN TEMİZLİĞE İNSAN VE ÇEVRE SAĞLIĞINI GÖZETEN ÜRÜNLER

Gastronomi kazanında kaynayanlar

Çağla turşusundan keçi yoğurduna, glütensiz sandviç ekmeğinden badem ununa sattıkları gıda ürünleri çok çeşitli... Ürünlerini ‘iyi gıda’ başlığıyla sunan, insan ve çevre sağlığını gözeten Geleneksel Pazar, internet sitesinde analiz raporlarına yer veriyor, bu sayede ürünlerin katkı maddesi içerip içermediğini görmek veya besin değerlerini incelemek mümkün oluyor. Gıdanın yanı sıra Arap sabunu, ekolojik tuvalet temizleyici, incir çekirdeği yağı, katı saç kremi gibi doğal içerikli güzellik ve temizlik ürünleri de satıyorlar.

Ürünlerini internet sitelerinden (gelenekselpazar.com) veya WhatsApp sipariş hattından (0535 570 09 60) temin etmek mümkün. 

GLÜTENSİZ EKMEK VE KURABİYELER

Gastronomi kazanında kaynayanlar

Türkiye’nin ilk paketli un markası Sinangil’den glüten hassasiyeti olanlar için ekmek ve kurabiye çeşitleri... ‘Gluten YOK’ markasıyla piyasaya çıkan ürünler arasında karabuğdaylı baton ekmek, dilimli tost ekmeği, sandviç ve hamburger ekmekleri de var. Kurabiyelerindeyse zerdeçallı ve kırmızı biberli, susamlı ve çörekotlu, kuşüzümlü, Hindistan cevizli gibi hem tatlı hem tuzlu çeşitler var. Ürünlere ulusal zincir marketler, e-ticaret siteleri, pastane ve fırınlardan ulaşmak mümkün. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!