Yazarımız şef Somer Sivrioğlu gastronomi öğrencileriyle bir araya geldi... Metro Türkiye ‘Yerelin İzinde’ projesinin yeni şefini açıkladı... Türk lezzetlerinin Lego versiyonları... Ve yılbaşı için geri sayıma hazırlanan adreslerle yeme-içme dünyasından en son haberler...
#Gizem DinçbaşÖzenle hazırlanan masalar, lezzetli yemekler ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuz en şık sofraların tamamlayıcısı Karaca yemek takımları, her eve, her tarza uygun elegan ve eşsiz tasarımlarıyla sofralarınıza konuk oluyor. Peki, yemek takımları nasıl seçilmeli ve seçerken nelere dikkat edilmeli?
#Sponsorlu İçerikLüks ve asaletin görkemli bir ihtişamda birleştiği, tarihi 17. yüzyıla dayanan Çırağan Sarayı ve Türkiye’nin önemli değerlerini özel koleksiyonlarına taşıyan Karaca ile birlikte hayata geçirilen eşsiz koleksiyon, göz alıcı parçalar ile yenilendi.
#Sponsorlu İçerikÇinli yazar Lo T’ong ne güzel demiş “Çayın ilk fincanı dudaklarımı ve ağzımı ıslatır, ikincisi yalnızlığı siler, üçüncüsü içimdekileri açığa çıkarır” diye... 5 bin yıl önce Çin’den dünyaya yayıldığı düşünülen ve o gün bugündür sohbetlerimize eşlik eden çayın, ülkemizde en çok siyahı içilse de çok özel yeşil çaylarımız da var artık. Çırağan Sarayı’nda servis edilen bu çayların greyfurt ve nektarinli, yasemin ve mangolu gibi 6 çeşidi mevcut.
#Çayİstanbul’da düzenlenen Global Turizm Forumu’nda dört kıtadan turizm lideriyle bir araya geldim. Pandemi sonrası dönemin değerlendirildiği etkinlikte Covid-19’un dünya turizmine 3 trilyon dolar kaybettirdiğini öğrendik. Birçok turizm profesyoneline göreyse Türkiye, pandemi sonrasının yıldız ülkesi olacak...
#Global Turizm Forumu