Sıradan mantı tariflerinden sıkılanlar için Jiaozi, Çin ve Doğu Asya'nın diğer bölgelerinde yaygın olarak yenen Çin mantısının tarifini derledik. Çin mantısını diler kıyma dilerseniz de haşlanmış nohutla yapabilirsiniz. İşte, Çin mantısının hamuru, iç harcı ve pişirme tekniği...
#Çin MantısıYağlama Kayseri mutfağının en nefis yemeklerinin başında geliyor. Arasına kıyma eklenmiş kat kat hamurlar, yoğurtla birlikte benzersiz bir lezzete kavuşuyor. Peki bu müthiş lezzete doymak için ille de Kayseri’ye gitmek zorunda mısınız? Tabii ki hayır… İşte evinizde kolayca yapabileceğiniz Kayseri yağlaması tarifimiz…
#EvdehayatEn sevdiğiniz yemeği düşünün… Şöyle güzel bir tabakta önünüze geliyor… Önce kokusunu hissediyorsunuz, daha sonra o ilk lokmayı tadıyorsunuz… İşte o anda hissettikleriniz, bence çok kıymetli. Zaten bu sebepten dolayı yemek insanları bir araya getiriyor, en keyifli zamanlarımızı büyük sofralarda geçiriyoruz. İtiraf edelim, çoğumuz yemek için yaşıyoruz!
#İdil Tatari