Evde çalışırken, spor yaparken, ya da film izlerken hepimizi motive eden ortak şey; yemek! Ders arasında da dizi seyrederken de yiyeceğimiz atıştırmalıkları düşünür, kafamızda kaçamaklarımızı planlarız. Hafta boyunca sizi motive edecek ve evde kolayca yapabileceğiniz 4 tane nefis atıştırmalık tarifi hazırladık!
#AtıştırmalıkPera Palas Otel’in Alman şefi Maximilian J.W. Thomae (44), Türk modern mutfağı denince akla ilk gelen isimlerden. Rakılı dondurma, ıstakozlu mantı, çikolatalı baklava ya da asma yaprağına çorba hep onun marifeti. 18 yıldır İstanbul’da yaşayan ve yemek kültürümüzü Osmanlı mutfağına kadar inceleyen Thomae, Knorr’un modern tavuk suyunun tanıtım yüzü oldu. Ünlü şefle Türkiye macerasını ve yemek kültürümüzü modernleştirmesi üstüne konuştuk.