Hatay’a Adana’ya, Gaziantep’e gidenler bilir, kasaptan aldığınız eti, kıymayı yan taraftaki fırına verip, fırın onları bir güzel tepsiye dizer, siz sonrasında tepsiyle pişen kebabı alırsınız, ister eve götürür ister oracıkta yersiniz. Coğrafyamızda pek çok yerde şahit olduğumuz bu güzel uygulamayı uluslararası markalar yapınca mı ‘değerli ‘oluyor?
#BursaBulut mutfak konseptinde paket servis hizmeti verecek olan CarrefourSA, gelecek yıl bu alana 80 milyon TL’lik yatırım yapmayı planlıyor. İlk mutfağı İstanbul’da açtıklarını söyleyen CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu ilerleyen dönemde Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’yı da hedeflediklerini belirtti.
#BulutHipermarket alanlarının yüzde 10’luk bölümünü Lezzet Arası adlı bir restoran projesine dönüştüren CarrefourSA, hem ekonomik hem de pratik lezzetler sunuyor. Marketten aldığınız ürünleri pişirtebiliyor, uygun fiyatlara sulu yemek çeşitleri, pide veya pizza tadabiliyorsunuz.
#CarrefoursaTürkiye’de teslimat hizmetinin tüm süreçlerini dijitalleştirerek, kurumsal firmalara ve e-ticaret sitelerine “Sonraki-Gün”, “Aynı-Gün” ve “3 Saatte Ekspres” teslimat hizmeti sunan ve bunun yanında firmalara özel saha teslimat ekipleri kuran PackUpp, CarrefourSA ile iş birliğini büyütüyor.
#CarrefoursaCarrefourSA, 8.500 metrekarelik alanıyla Beylikdüzü’nün en büyük hiper marketi olma özelliğine sahip olan Marmara Park CarrefourSA Hiper’i 11 milyon TL yatırımla yenileyerek tüketicileriyle buluşturdu. Yenilenen hipermarketiyle CarrefourSA, taze gıdadan kasabına, balık reyonundan fırına, ev dünyasından bahçe malzemelerine ve hatta tekstile kadar 40 bini aşkın ürün çeşidiyle hesaplı ve keyifli alışverişin adresi olacak.
#Drone Kafesi