Bor Şeker (BORSK) borsa işlem tarihi, talep toplama işleminin ardından yatırımcıların gündemine geldi. Bor Şeker A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayının ardından 7-8-9 Şubat 2024 tarihlerinde talep toplama sürecini tamamladı. Şirketin halka arzının büyüklüğü 1,85 milyar lira olarak açıklandı. Talep toplama sürecinin ardından Bor Şeker, BIST'te işlem görmeye başlayacak. Peki Bor Şeker (BORSK) borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? Bor Şeker halka arz sonuçları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...
#Bor ŞekerBor Şeker borsada ne zaman işlem görecek? sorusu yatırımcıların odaklandığı konulardan oldu. 7-8-9 Şubat 2024 tarihlerinde halka arz olan Bor Şeker A.Ş. BIST işlem tarihi gündeme geldi. 3 gün boyunca talep toplayan Bor Şeker halka arzının büyüklüğü 1,85 milyar lira, halka açıklık oranı 29,17% olarak açıklandı. Halka arzda paylar, 26,54 TL sabit fiyattan satışa sunulacak ve bireysel yatırımcı grubuna eşit dağıtım gerçekleştirecek. Bor Şeker (BORSK) halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından BIST işlem tarihi belli olacak. Peki, Bor Şeker kaç lot verdi, borsa işlem tarihi belli oldu mu? Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte, o konular hakkında ayrıntılı bilgiler.
#Bor ŞekerBor Şeker halka arz ne zaman bitecek? sorusu yatırımcıların gündeminde yer alıyor. 2024 yılının ilk halka arz BORSK talep topluyor. Bor Şeker halka arz kaç lot verir sorusu bugün başlayan halka arz sürecinde merak edilen konulardan birisi oldu. SPK tarafından onay alan Bor Şeker halka arzı 7 Şubat'ta başladı. Bor Şeker (BORSK) halka arz yoluyla 3 gün boyunca talep toplayacak. Bor Şeker halka arz katılım endeksine uygun mu, ne iş yapıyor? sorusu da yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Halka arzda paylar, 26,54 TL sabit fiyattan satışa sunulacak ve bireysel yatırımcı grubuna eşit dağıtım gerçekleştirecek. Bor Şeker halka arzının büyüklüğü 1,85 milyar lira, halka açıklık oranı 29,17% olarak açıklandı. Bor Şeker, Türkiye Şeker Fabrikaları'nın bünyesinde 1983 yılında kuruldu. Niğde'de faaliyet gösteren şirket, 2018'de DSL Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. tarafından özelleştirme kapsamında devralındı. Peki, Bor Şeker (BORSK) halka arz hangi bankalarda var, kaç lot düşer?
#Bor Şeker Halka ArzBu hafta halka arz olacak şirketler 2024 şubat ayının gelmesiyle beraber, yatırımcıların odaklandığı konulardan oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) iki şirketin halka arzını onayladı. Bir süredir duran halka arzlar yeniden başladı. Pasifik Donanım 35 liradan, Bor Şeker ise 26.54 liradan halka arz edilecek. Halka arz takviminde, şirketlerin nominal değerli payları, mevcut pay satışı yer alıyor. Talep toplama tarihlerinin açıklanmasıyla halka arz olacak şirketler borsada işlem görecek. Peki, HALKA ARZ TAKVİMİ 2024 SON DURUM | Bu hafta (31 Ocak-2 Şubat) halka arz olacak şirketler hangileri, şubat ayında halka arz var mı? SPK'dan iki şirkete onay!
#Halka Arz Takvimi 2024Bu hafta halka arz olacak şirketler 2024 şubat ayının gelmesiyle beraber, yatırımcıların odaklandığı konulardan oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) iki şirketin halka arzını onayladı. Bir süredir duran halka arzlar yeniden başladı. Pasifik Donanım 35 liradan, Bor Şeker ise 26.54 liradan halka arz edilecek. Halka arz takviminde, şirketlerin nominal değerli payları, mevcut pay satışı yer alıyor. Talep toplama tarihlerinin açıklanmasıyla halka arz olacak şirketler borsada işlem görecek. Peki, bu hafta (31 Ocak-2 Şubat) halka arz olacak şirketler hangileri, şubat ayında halka arz var mı? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.
#Halka Arz Takvimi 2024Yarın, tüm gözlerden ırak önemli bir satış görüşmesi başlayacak. Türkiye'nin sayılı beyaz et üreticilerinden Şeker Piliç, Torunlar Gıda ile masaya oturuyor. Her iki şirketin hikâyesi ise 1960'lara dayanıyor. Baba Osman Torun çay ocağı ile işe başladı, nakliyeci Hüseyin Bor ise 225 civciv ile kümesini kurdu. 2013'e gelindiğinde ise iki şirketin yolları aynı masada kesişti. Satış masasındaki şirketin piyasa değeri ise 56 milyon dolar seviyesinde.
Şeker Piliç’in patronu Ali Bor, babası Hüseyin Bor’un Bandırma’da apartman altında tavuk besleyerek işe başladığını söylüyor ve "Zengin de olsak uzun yıllar gün ağarmadan uyanıp kümeslere gittik. Hatta 1960 ihtilalinde sokağa çıkma yasağı yüzünden kümeste tavuklarla yattım" diyor. Ali Bor, geçen yıl 170 milyon YTL olan ciroyu bu yıl 240 milyon YTL’ye çıkaracaklarını söylüyor.