Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde Züleyha ile Müjgan'ın komşu olması aile içerisinde büyük bir huzursuzluk yaratmıştır. Hünkar'ın tüm endişesine derman olan Fekeli, büyük bir kumpasın içerisine girdiğinin ise farkına varmamıştır. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 46. son bölümünün ardından 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler
#Bir Zamanlar ÇukurovaBir Zamanlar Çukurova dizisi, bu hafta 46. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Bir Zamanlar Çukurova'nın bu haftaki bölümünde, Müjgan ve Yılmaz, Yamanlar çiftliğine komşu oldu. Yeni taşınan çifti ziyarete giden Züleyha ise, bir kez daha kalbinden yara aldı. Dizinin son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, 46. son bölümün özeti ve yeni bölümle ilgili bilgiler.
#Bir Zamanlar ÇukurovaBir Zamanlar Çukurova'nın 45. son bölümünde Demir'in ailesi ile konuştuğu satış işi, tepkilere yol açmıştır. Konuşma esnasında duvara vurulan balyoz darbesi, Demir ve ailesi tarafından şokla karşılanmıştır. Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde dışarı çıkan ve olup bitene anlam vermeye çalışan Demir, Yılmaz ile Müjgan'ı görmüştür. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler
#Bir Zamanlar ÇukurovaPantene Altın Kelebek Ödülleri Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Müzik ve televizyon dünyasından en iyilerin ödüllerine kavuştuğu gecede Altın Kelebek Ödülleri'nin kazananları jüri oyları ve halk oylaması ile belli oldu. Bu yıl farklı bir konseptle ekranlara gelen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan, "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görüldü. İşte, 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin kazananları.
#Altın KelebekATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova, 21 Kasım Perşembe akşamı sevenleri ile buluştu. Dizinin bu haftaki bölümünde, aşkını kalbine gömmeye çalışan Züleyha, Sabahattin ile dertleşmek için hastaneye gittiğinde gördükleri karşısına yeni bir yıkım yaşadı. Dizinin son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
#Bir Zamanlar Çukurova 45. BölümYurtdışında büyük ilgi gören Türk dizileri Türkiye imajına ve ürünlerinin tanıtımına katkı sağlayarak hizmet ve mal dışsatımının arttılmasında etkili oldu. Latin Amerika ve Karayip ülkelerine mal ihracatında istikrarlı bir artış yakalanırken, 2016 ile 2018 yılları kıyaslandığında Venezuela’ya dışsatım yüzde 572, Paraguay’a yüzde 105, Peru’ya yüzde 88 artış gösterdi.
#GazetehaberleriRoman, Türk edebiyatına Fransızcadan yapılan basit çevirilerle girdi. Yıl 1862’ydi, Fénelon’un romanı Türkçeye Yusuf Kâmil Paşa’nın çevirisiyle ‘Terceme-i Telemak’ olarak çevrildi. Sonra Victor Hugo geldi... İlk Türk romanıysa bundan 10 yıl sonra yayımlanacaktı. Şemseddin Sami’nin ‘Talat ile Fitnat’ın Aşkı’ adlı eseri, ana-babasının zorlamaları sonucu istemediği biriyle evlendirilen ve sonunda kendini öldüren genç bir kızı anlatıyordu. Sonra Ahmet Midhat Efendi’ler, Recaizade Mahmut Ekrem’ler geldi. Türk edebiyatı akımlardan etkilendi ve yazıldığı döneme ışık tutan eserler üretildi. Kimi yazar insanı öne çıkardı, kimi tarihi, siyasi tutumunu, kimi cinselliği... Hepsi biricikti, hepsi bize masa başında yazılmış gibi görünen ‘gerçek hayatlar’ı anlattı. Okuyana ‘hayatın anlamı’nı sorgulattı. Bir liste yapıp romanlara gömülsek insanların, ülkelerin, psikolojinin, siyasetin nasıl değiştiğine dair tarih dersi almamız da kaçınılmaz. İşte biz de bu büyük fotoğrafa bakalım istedik. Hürriyet Pazar olarak ‘sinema’ ve ‘müzik’ soruşturmalarının ardından eleştirmenler, yazarlar, akademisyenler, edebiyat öğretmenleri ve yayıncılardan oluşan 100 kişilik bir jüriyle ‘Türk Edebiyatının Gelmiş Geçmiş En İyi 100 Romanı’nı çalıştık. Tavsiyemiz bu listeyi alın ve onun izinden bir kütüphane oluşturun.
#Türk Edebiyatının En İyi 100 EseriBir uzun yürüyüştür sinema bu ülkede. Hem uzun hem zorlu ve meşakkatli... Kimileri kabul etmese de genel olarak üzerinde hemfikir olunan bir ‘çıkış noktası’na sahibiz; o da 1914 tarihli Fuat Uzkınay imzalı ‘Ayastefanos Abidesi’nin Yıkılışı’. Bu ‘ilk’ filmin üzerinden neredeyse 103 yıl geçmiş. Geride de onca emek, onca hatıra, onca birikim var. Bütün bu izleri takip ederek genel bir resme soyunmak istedik Hürriyet Pazar olarak. 100 kişiden oluşan, sinema erbabı bir grup insana beğenilerini, sinema tarihimiz içinde sevdikleri, önemsedikleri filmleri sorduk, ‘En iyi 10 film’lerini istedik (bazıları kıyamadı, listelerini ‘sırasız’ verdi). ‘Türkiye sinemasının en iyi 100 filmi’ işte böyle çıktı ortaya. Yönetmenler, oyuncular, yapımcılar ve sinema yazarları seçti; bize de sonuçları paylaşmak düştü. Bu soruşturmayı sizlerle paylaşırken de jürideki kimi isimlerden en sevdikleri filmler hakkında duygularını, düşüncelerini aldık, sevdalarının ifadelerini istedik. Toparlarsak; böyle geniş bir çalışmayı sayfalarımıza taşımaktan, sizlerle paylaşmaktan ve büyük bir sinemasal mirasın genel fotoğrafını çekmekten gurur duyduk, umarız sizler de beğenirsiniz...
#Türk Sineması16 yılda yaptıkları muazzam servetleriyle öne çıktılar. Ülkelerinde hırsız, dünyada sonradan görme damgası yiyorlar. Bu görgüsüzlük kimi zaman evinin önüne özel kayak pisti yaptırmak, kimi zaman yılbaşı davetiyesini gerçek domuz yavrucukları şeklinde yollamak olarak tezahür ediyor.
Türk erkeklerinin küçük bir bölümü futbolla profesyonel olarak ilgilenip sporcu olurken, büyük kısmı taraftar olup, takımını televizyon karşısında ve maçlarda cansiperane destekler. Bir de hobi olarak futbol oynayanlar vardır. Onlar her fırsatta halı saha kiralayıp top koştururlar. Gerçi biz bu sahaların hepsini halı saha başlığı altında topladık ama, çim veya suni çim zeminli olanları da var.