Ferhat Göçer sosyal medyada K-Pop olarak bilinen Kore popuna karşı bir açıklama yaptı; oysaki bu müzik türü bir süredir bütün dünyayla birlikte Türkiye’yi de saran ikinci yükseliş dalgasını yaşıyor. Çoğumuzun hayatına ‘Gangnam Style’ ile giren bu akım, sevenleri ve özellikle genç hayranları için bir yaşam felsefesi. İdollerinin sadece şarkılarını değil, aşırı disiplinli ve zor hayatlarını gıptayla takip ediyorlar, dillerini öğreniyorlar. Ferhat Göçer’in çıkışınıysa müziğin milliyeti olmaz diyerek eleştiriyorlar. Gelin, K-Pop’un 1990’larda ilk ortaya çıkışından bugün dünya listelerini altüst eden serüvenine hızlı bir bakış atalım.
#GazetehaberleriÜniversite döneminde kazanılan beceriler gençleri iş hayatına hazırlıyor. Uzmanlara göre sorumluluk sahibi olmak, alçakgönüllülük, gelecek zekası, dünya vatandaşlığı, eleştirel düşünebilmek, ekip çalışması gibi kriterler iş yaşamında ve sosyal alanda bir adım önde olmayı sağlıyor.
Ofis önüne geldiğimizde kara derili şoför telaşlanıyor: <br><br>''Hey Mister ( Bayım),taksimetreyi çalıştırmayı unutmuşum, ne verirsen ver. '' Katettiğimiz yol, 10 sokak kadar, cebimden çıkardığım parayı sayıp verdikten sonra ''Üstü kalsın ( keep the change).'' diyorum. Şoför neşeli çığlık atıyor: