Fiji, Pasifik Adaları’nda 300 küçük takımadadan oluşan çokkültürlü bir ülke... Pasifik Adaları’nın yemek kültürü, Fiji mutfağının da temelini oluşturuyor. Dünyanın en eski pişirme tekniklerinden kuyuda pişirmeyi kullanıyorlar. Tropik meyve ağırlıklı körileri de önemli bir yere sahip. Kuşbaşı doğranıp Hindistan cevizi sütünde pişmiş tavuklu köriyi ülkenin her köşesinde bulabilirsiniz.
#FijiSağlıklı ve dengeli beslenenlerin herhangi bir gıda takviyesine yani vitamin ve mineral desteğine ihtiyaçları yok. Sebze, meyve ve diğer besinlerde gerekli tüm maddeler fazlasıyla var. Ancak giderek güçleşen ve yoğunlaşan yaşam koşulları, beslenme alışkanlıklarındaki değişiklikler, stres, sigara, alkol tüketimi günümüz insanını zorluyor. İyi beslenemediği kaygısı yaşayanlar gıda takviyelerine yöneliyor.