Umut Akyürek, kızları Melek Bal’ın yasaklı maddeye 12 yaşında nasıl alıştığını, bunu nasıl fark ettiklerini açıkladı. Eşi Oktay Ertuğrul ise şunları söyledi: “Evladını kaybeden anne-baba çocuğunu bir kez toprağa verir ya. Kızımız evden her gittiğinde aynı duyguyu yaşıyoruz. Anlatılmaz derecede acı.”
#Melek BalTürk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabında 19 yaşındaki kızı Melek Bal Ertuğrul’un madde bağımlısı olduğunu ve psikolojik sorunlar yaşadığını anlatarak gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu.
#Umut AkyürekŞarkıcı Umut Akyürek ve kızı gündemde yer alıyor. Umut Akyürek kızı ile ilgili sosyal medya hesabında takipçilerine seslendi. Kızı Melek Bal Ertuğrul'un bağımlı olduğunu açıklayan Akyürek, "İki kez babasına saldırdı, beni de darp etti" dedi. Umut Akyürek kızı ve hastalığı ile ilgili bilgiler sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Umut Akyürek kimdir, kaç yaşında? Umut Akyürek kızı kimdir, hastalığı nedir? İşte, Umut Akyürek ve kızı hakkında açıklamaları...
#Umut AkyürekŞarkıcı Umut Akyürek, sosyal medya hesabında takipçilerine seslendi. Kızı Melek Bal'ın bağımlı olduğunu açıklayan Akyürek, "İki kez babasına saldırdı, beni de darp etti" dedi. Hastaneye götürülen Melek Bal, kelepçeli fotoğrafını paylaştı...
#Umut Akyürekİstanbul'un Şişli ilçesinde Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma ve eski emniyet görevlilerinin de aralarında bulunduğu 78 sanığın yargılandığı davanın, Yargıtay'ın 15 sanık hakkında verdiği bozma kararının ardından yeniden yargılanmalarına devam edildi.
#Hrant DinkKültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile sanatçı Ahmet Kaya’nın şarkılarından oluşan bir repertuvar hazırladı. İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu’nun hazırladığı program Van Kültür Yolu Festivali’nde hayata geçti.
#VanTBMM'de çalışmaları devam eden Dijital Telif Yasası düzenlemesiyle ilgili Doç. Dr. Cahit Suluk, Türkiye’nin haberciyi ve haberin niteliğini korumak için zaman kaybetmeden bir uygulama yapması gerektiğini belirtti. Doç. Dr. Suluk, "Bu düzenlemenin yapılması zorunlu. Aksi halde haber sektörü göz göre göre yok oluyor. İçerik üretenler, üretemediklerinde 'misenformasyon' diye adlandırılan yalan yanlış bilgileri ve şirketlerin reklamvari bilgilerini haber diye topluma yutturacaklar. Avrupa'daki telif hukukçuları buna karşı çıkıyor. Buna rağmen AB bu konuda gerekli düzenlemeyi yaptı. Türkiye'de de düzenlemelerin yapılması zorunlu" ifadelerini kullandı.
#Dijital Telif Yasası