321 poğaça, peynirli veya patatesli hazırlayabileceğiniz nefis bir tarif. Malzemelerinin miktarından dolayı 321 adını almış. Kahvaltı sofralarınızı renklendirecek 321 poğaça uzun süre de taze kalıyor. Denemek isteyenler için tarifi hemen aşağıda. 321 poğaça nasıl yapılır? İşte yapılışı...
#321 PoğaçaEkmek, mutfağın temel taşlarından. Artık giderek çeşitlenen ekmek türlerine ramazanın olmazsa olmazı pide ekleniyor. Pidenin de çeşitleri artıyor. Artık fındıklısı ve haşhaşlısı bile yapılıyor. İstanbul’un en iyi 10’a giren hemen tüm fırınlarının ortak özelliği birinci sınıf Konya unu kullanmaları. Kimi taş fırında kimi modern fırınlarda ekmek ve pide yapıyor. Ama hepsi lezzetleriyle jürinin beğenisini kazanmış.