Gönüllü konular zorunlu hal alırsa!

Özenle koruduğunuz veya sahip çıktığınız görev veya sorumluluklarınızı ya da bazı anlaşmaları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

Aksi takdirde, gönüllü olduğunuz bazı konular zorunlu şekilde size dayatılabilir ve isteseniz dahi, içinden çıkmakta zorlanabilirsiniz.
Dikkatli adımlar atacağınız keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük burç yorumları

KOÇ
Yaratıcılık gerektiren işler ve maddi durumunuz veya kaynaklarınız arasında bir denge kurulması gerekiyor olabilir ve konuda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

BOĞA
Evinizi, ailenizi veya mal, mülk konularını yönde lehinize tartışma şansınız her geçen gün azalıyor. Zaman içinde bu konuların dışında kalmanızda fayda var.

İKİZLER
İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda hiç kimsenin size pozitif düşünmenizi söylemesi gerekmemiştir. Bugünün de o günlerden biri olması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

YENGEÇ
İşiniz ve maddi durumunuzla ilgili konularda daha dikkatli hareket etmelisiniz. Kendi yolunuzdan hareket etmek isteseniz de, olayları halletmenin daha etkin yöntemleri de olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN
Daha iyi bilmeseler de bildikleri varsayılan kişileri tolere etmeniz durumunda kısa zaman içinde karşılığını görebilir veya ödüllerinizi alabilirsiniz.

BAŞAK
Herhangi bir konuda (hangi ders, hangi semt, hangi okul vb) seçim yapmakta zorlanabileceğiniz bir gün. Hemen karar vermeye çalışmak yerine, zamana bırakmanız yerinde olur.

TERAZİ
Duygusal ve ekonomik alanlarda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Radikal hareketlerde bulunmadan önce birkaç gün beklemenizde fayda var.

AKREP
Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir. Dikkatli ilerlemelisiniz.

YAY
Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir. Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

OĞLAK
Diğerlerinin koyduğu sınırlar içerisinde hareket edebilen yegane burçlardansınız. Ancak, bugünlerde kendi sınırlarınızı da çizmeniz gerekebilir.

KOVA
Belli görevlerinizi yerine getiremeyeceğinizi ya da bazı işlerin istediğiniz şekilde sonuçlanmayacağını düşünüyorsanız, daha iyi bir motivasyona ihtiyacınız var diyebilirim Niobe’ce! Olumlu düşünün.

Haberin Devamı

BALIK
Bulunduğunuz işte, ailede veya çevrede liderlik rolüne soyunmak veya hafif zorlama metoduyla bazı işleri halletmek ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak, birkaç gün beklemenizde fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları