Gerçekçilik için akşam saatlerini bekleyin

Bugün Ay’ın son dördün konumuna geldiği gün. Duygular önem kazanacak fakat aynı zamanda güvensizlik, kendinden memnun olmamak gibi benzeri duygular açığa çıkabilir.

Fakat Venüs’ün de uyumlu etki alması duyguların kontrol edilmesini ve fazla derinleşmesini önleyecek. Zaten sabah saatlerinde ortaya çıkan bu hal öğleden sonra değişecek ve farklı istekler açığa çıkacak. Daha özgür ve yaratıcı çalışmalara yoğunlaşmak, özgürlük ihtiyacı açığa çıkacak. Aşk potansiyelini de uyandıracak olan gökyüzünün bu konumu akşam saatlerinde Mars’ın Boğa Burcuna girmesiyle birlikte gerçekçi bir görünüm kazanacak.

Aslan Burcu Çocukları

Zodyak’ın özel ilgiye en fazla ihtiyacı olan Aslan çocuklarına çok dikkatli davranmak gerekir. Özellikle başkalarının önünde küçük düşürülmekten hiç hoşlanmazlar. Hatta anne-babasının önünde bile beceriksiz gözükmek minik Aslanı rahatsız eder, tepki göstermesine neden olur.

Aslan Çocuklarının beceriksizliğe ve aşağılanmaya tahammülü yoktur. Böyle bir durumda ya çok şiddetli tepki gösterir veya içine kapanarak hasta olur.

Bir Aslan kaç yaşında olursa olsun ormanların kralıdır ve ona gereken saygıyı göstermeniz gerekir.

Bu durum size anlaşılmaz gelebilir. Ancak Aslan Çocuğu bir gün kral olacağını bilir ve hazırlıklarını daha çok minik yaşlarda yapmaya başlar. Sizin de buna göre davranmanız gerekir. Geleceğin kralını nasıl yetiştirmek gerekiyorsa, işte öyle davranmalısınız.

Onu pohpohlamalı, yeteneklerini överek ortaya çıkarmalı, kibar ve saygılı davranışlarda bulunmalısınız. O zaman minik Aslan kendisine güvenmeye ve yeteneklerini geliştirmek için var gücüyle çalışmaya başlayacaktır.

Ödüllendirilmekten en fazla anlayan çocuklar Aslandır. Başarılarını överseniz, daha çok başarılı olacak ve isteklerinizi yerine getirecektir.

Aslan Çocuklarını sert davranarak eğitemezseniz. Zaten onların eğitildikleri de pek söylenemez. Fakat çok kolay öğrenir. Özellikle yapması ve yapmaması gereken şeyleri öylesine hızlı öğrenir ki, sizi şaşırtabilir. Tabii yapıp yapmayacağı tamamen sizin tutumunuza bağlı. Çünkü Aslan Çocukları kendi gücünü ortaya koymak, kendini göstermek ister. Şayet siz ona karşı sert davranırsanız, sert ve inatçı bir tabiat geliştirecek ve büyüdüğü zaman sizden daha sert biri olacaktır.

Aslan Çocuğunu sevgiyle, yumuşak ve güzellikleri göstererek büyütürseniz, kendisindeki güzelliklerin ve yeteneklerin farkına varacak bunları ortaya çıkarmak için uğraşacaktır.

Tiyatro yeteneği son derece yüksek olan Aslan Çocukları, sizin tavırlarınıza karşı kendi isteklerini ortaya koymak için yöntem geliştirir. Sizin ilginizi kendi üzerinde toplamak için rol yapar ve son derece de başarılı olur. Şayet hasta rolü oynuyorsa, onun gerçekten hasta olup olmadığını anlayamazsanız. Gerçekten neyi istediğini bilemezsiniz. Sizin tavrınıza göre o da tavır geliştirir ve ille de beğenilmek, takdir görmek ister.

Bir Aslan Çocuğunun kendisini göstermesine izin verdiğiniz zaman son derece parlak ve etkileyici olduğunu görürsünüz. Böyle bir durumda rol yapmayacak, kendisini ortaya koyacaktır. Aslan çocuğunuzun size aldatıcı davranmasını istemiyorsanız, onu olduğu gibi kabul ettiğinizi ve sevdiğinizi göstermelisiniz. Tabii bunu daha çok minikken yapmaya başlamalısınız.

Aslan Çocuğunuzun kendini keşfetmesi ve yaratıcılığını ortaya koyması için başka çocuklarla birlikte çeşitli aktivitelerin yapıldığı ortamlarda bulunmasına, tiyatro ve benzeri etkinliklerde yer almasına izin vermelisiniz.
Yazarın Tüm Yazıları