Genç patronun tescilli güzeli

Ulusoy Otomotiv’in genç ve başarılı patronu Alican Ulusoy iki aydır Türkiye ikinci güzeli Fatoş Seğmen’le birlikte...

Ortak bir arkadaşları sayesinde tanışan ikilinin ilişkisi sessiz sedasız sürüyor. Daha önceki aşklarında olduğu gibi, Ulusoy bu ilişkisini de gözler önünde yaşamamaya çalışıyor. İki hafta önce Esin Maraşlıoğlu’nun Baltalimanı’ndaki evinde verdiği davete sevgilisiyle birlikte gelen Alican Ulusoy, o akşam fotoğraflarının çekilmesini koruması sayesinde önlemişti. Çifte 30 Temmuz gecesi Ortaköy’deki Anjelique’te rastladım. VIP katında samimi bir şekilde eğlenirlerken mutluluklarına diyecek yoktu.

Afiyet olsun

Yasemin Alkaya, sinema oyunculuğunun yanı sıra işletmeci kimliğiyle de bilinir. Yıllardır Taksim’de bulunan 5. Kat adlı mekanın başında bulunan Alkaya, zamanının büyük bölümünü de orada geçirir. Geçtiğimiz hafta, kendine ait mekanda mükellef bir masa hazırlatan oyuncu, yemeğe oturduğu sırada da KELEBEK objektiflerine işte böyle yansıdı.

İçkiyi evden getirdi

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’taki Shu Bar’daydım... Ben içerideyken kapıda cemiyet hayatının sıradışı isimlerinden Maide Büyükkaymakçı belirdi... Ve daha ilk bakışta marjinalliğini yine gözler önüne serdi! Büyükkaymakçı elinde bir viski bardağıyla, gayet sakin geçip bara oturdu. Evinde mi yoksa bir başka mekanda mı kadehi doldurmuştu, bitiremeyince de içkisini alıp Shu’ya gelmişti anlayamadım. Johnny Walker Black Label’dan başka viski içmediğini bildiğim Büyükkaymakçı, insanların şaşkın bakışlarına aldırmadan sandalyesine oturdu, Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar’la sohbete koyuldu, içkisini de afiyetle yudumladı.

Cazip teklif

Geçtiğimiz hafta Reina’ya uğradım. Güzide Duran ile Yasemin Kozanoğlu da oradaydı. Masalarını ünlü yönetmen Osman Sınav’la paylaşıyorlardı. Koyu bir sohbete dalmış olduklarını fark ettiğim grup, duyduğuma göre iş konuşmuşlar gece boyunca. Sınav, bu iki güzele bir dizi için teklif götürmüş. Kozanoğlu da Duran da teklife sıcak bakmış ancak netleşmeden herhangi bir detay vermek istemiyorlarmış.

Ömür boyu sürsün

Aysun Kayacı, geçtiğimiz günlerde kuyruk sokumuna dövme yaptırmış. Sevgilisi futbolcu Emre Aşık istediği için yaptırdığı bu dövmede yer alan Uzakdoğu figürleri, bir ömür sürecek sevgi ve saygıyı temsil ediyormuş. Güzel manken sevgilerinin bir ömür boyu bitmeyeceğine inandığı için bu deseni tercih etmiş.

Fransızların ilgisini çekti

Moda tasarımcısı Murat Yiğit, La Bohem Bodrum kreasyonu ile Ortakent’teki Tantra ve Göltürkbükü’ndeki S Point’te hizmet veriyor. Koleksiyondaki metal Türk paralı etekler, Arap harfleri ile hazırlanan batik giysiler, korse tablo bustiyerler, etnik takılar ve kaftanların yanı sıra Fransızlar’ın rağbet ettiği el dokuması ham ipekten kostümler gerçekten görülmeye değer... Yiğit, kış sezonu için Nurdan-Gökhan Yüzbaşıoğlu’nun Miami’de açacağı butik için de koleksiyon hazırlıyor.

Eylül ayını bekliyor

‘Boom Şiki’ single’ıyla Ortadoğu’da 500 bini aşan bir satış grafiği yakalayan Banu Zorlu, eylül ayında yeni bir albüm çıkaracak olmanın heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz gece Taksim 5. Kat’ta arkadaşlarıyla bu albüm çalışmasını kutlayan seksi şarkıcı, ‘İddialı geliyorum, herkes beni konuşacak’ diyordu o akşam. Zorlu, yeni albümünün yurtdışında da satışa sunulacağını belirtti.

Sinemacılar buluştu

Türk sinemasına ve tiyatrosuna yıllarını veren Ali Poyrazoğlu, Halil Ergün, Mehmet Esen, prodüktör Baran Seyhan ve Eser Ali, geçtiğimiz gece Taksim’de yeni açılan leyla adlı mekanda bir araya geldi. Grup, Halil Ergün’ün başrolünü üstleneceği ve Yılmaz Güney’in hayatını konu alacak yeni sinema filmi üzerine konuştu.

Veda çok uzak

Sinem Güven yaşıtı birçok manken gibi henüz podyumlara veda etmedi. Başarılı manken aynı zamanda Pro İletişim’deki görevini de sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Cemil İpekçi’nin Dolmabahçe Sarayı’ndaki defilesinde podyuma çıkan Güven’in formuna bakılırsa daha epey bu piyasadaki yerini koruyacak.

Silaha hayır

2 Ağustos’ta başlayan, Umut Vakfı ve İstanbul Kısa Filmciler Derneği işbirligiyle T.C. Kültür Bakanlığı himayesinde düzenlenen Bireysel Silah(Sızlanma): Yaşama Hak Tanıyın! konulu kısa film ve animasyon sokak gösterimleri 6 Ağustos’ta noktalanıyor. Beyoğlu İmam Adnan Sokak’taki gösterimlerin açılış gecesinde, Umut Vakfı’nın kurucusu Nazire Dedeman’ın kızı Özben Önal evsahipliği yaptı. Önal’a evlilik planları yaptığı Çağdaş Yüksel ve dayısı Murat Dedeman da eşlik etti.

Aldı davulu eline

Sibel Tüzün, Uzel Makina’nın yeni traktörü Phantom’un tanıtım gecesinde birbirinden güzel şarkılarıyla konukları coşturdu. Kapadokya’da düzenlenen tanıtım gecesinde 1.5 saat sahnede olan güzel şarkıcının 40 yıllık davulculara taş çıkartan başarılı davul şovu da izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Geceye Türkiye genelinde hizmet veren 130’u aşkın satış bayiinin yanı sıra Uzel Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Uzel, Uzel Holding Yönetim Kurulu üyesi Bedirhan Çelik ve Uzel grubunun diğer yöneticileri katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları