Gandhi’nin kızı geldi

New York’ta yaşayan yapımcı ve sosyal aktivist Meera Gandhi, “Giving Back” kitabının tanıtımı için 2 yıl önce İstanbul’a gelmişti. Meera Gandhi’den sonra kızı Kiran Gandhi de Türkiye’ye geldi.

Haberin Devamı

İki yıl önce “Giving Back” adlı kitabın tanıtımı için Pera Palas Otel’de gerçekleşen, Meera Gandhi ile Emre Ertürk’ün ev sahipliği yaptığı organizasyon, o dönem Amerika’nın en prestijli dergilerinden Quest Magazine’de geniş yer almıştı. Türk iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri ile tanışan Meera Gandhi’den sonra kızı Kiran Gandhi de İstanbul’a geldi. Harvard Üniversitesi’nden okul arkadaşlarıyla birlikte Türkiye’yi gezen Kiran Gandhi, İstanbul ziyaretinde Emre Ertük’le de buluştu. M.I.A. adlı şarkıcının bateristliğini yapan ve birçok dergiye kapak olan Gandhi, İstanbul’u çok beğendiğini söyledi.

Trump Cadde bugün açılıyor

Trump Alışveriş Merkezi’nin İzzet Çapa’yla hayata geçirdiği Trump Cadde, bugün iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek partiyle kapılarını açacak. Toplam 25 markanın konteyner’larda hizmet vereceği, alışveriş merkezinin teras katında yer alan Trump Cadde, sokakları ve meydanlarıyla sosyal yaşama yepyeni bir renk getirecek.

Haberin Devamı

Evli mutlu çocuklu

Oyuncu Yasemin Ergene, Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan’la 2011’de evlenmişti. Emine ve Ela adında iki çocukları olan Özilhan çifti, geçtiğimiz hafta sonu Swissôtel The Bosphorus’un düzenlediği pazar brunch’ına katıldı. Konuklar, Cafe Swiss büfesinde pazarın keyfini çıkarırken çocuklar onlara özel hazırlanan salonda Gymboree eğitmenleriyle vakit geçirdi. Pazar brunch’ına aralarında Banu-Aykut Tarakçıoğlu, Fatoş Sarıgül ve Pınar Talay’ın da olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü
isimleri katıldı.

Tuttuğu takımı ağırlıyor

Galatasaray Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’daki Kaya Palazzo Belek’te kampa girdi. Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya, taraftarı olduğu Galatasaray’ı otellerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söylerken, teknik direktör Roberto Mancini ve yardımcılarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaya Turizm Grubu Başkan Yardımcısı Sami Türkay, 25 Ocak’a kadar Kaya Palazzo Belek’te kamp yapacak olan Galatasaraylı futbolculara evlerindeymiş gibi hissettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları