Fark yaratan kadınların Hepsi Burada!

Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Woman to Watch” töreninde Türkiye’nin alanlarında ‘en etkili’ kadınları ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük pazarlama iletişimi yayını Advertising Age’in iş dünyasındaki en yaratıcı kadınları onurlandırmak ve başarılarına dikkat çekmek üzere 1997’den bu yana düzenlediği “Women to Watch” organizasyonu, MediaCat tarafından Türkiye’ye getirildi.
“Women to Watch: Fark Yaratan Kadınlar” töreninin ilki, önceki akşam Advertising Age işbirliği ve hepsiburada.com’un katkılarıyla Swissotel’de
düzenlendi.
Törenin açılışını Hanzade Doğan Boyner yaptı. Boyner, konuşmasında toplumsal kalkınma için kadınlara yatırım yapılması gerektiğini söyledi.
Farklı sektörlerden 14 başarılı kadının ödüllendirildiği gecenin sürprizi, Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık görülen Betül Mardin’e ödülünü torunu Alya Dormen’in vermesi oldu.
Organizasyonun “Global Liderler” kategorisinde Coca-Cola’nın Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Başkanı Galya Molinas, Frito Lay Türkiye Genel Müdürü Ece Aksel ve Group M’in CEO’su Demet İkiler ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Kimler ödül aldı?

“Teknoloji Liderleri” kategorisinde Nokia Genel Müdürü Çiçek Uyansoy ödül aldı. Gülse Birsel ve Nil Karaibrahimgil, “Sanat Liderleri” seçildi.
Kahve Dünyası ve Koton’un kurucuları Alev Altınkılıç ve Gülden Yılmaz, “Marka Yaratanlar” olarak başarılarını tescilledi.
Reklam dünyasının başarılı isimleri Y&R CEO’su Arzu Ünal, Rafineri Kreatif Direktörü Ayşe Bali ve TBWA/İstanbul’un chief creative officer’ı İlkay Gürpınar, “Yaratıcı Liderler” olarak belirlendi.
Eti Pazarlama Grup Başkanı Şule Şamcı ile Vodafone Pazarlama İletişimi ve Kurumsal Çeşitlilik Direktörü Gizem Keçeci, “Pazarlama Lideri” seçildi.
Unilever Türkiye, Orta Asya, İran ve İsrail’in Medya Direktörü Aslı Günaydın ise “Genç
Lider” oldu.

Siftah yaptılar

20 yıldır müzikle uğraşan, Çelik’in yanında başladığı sanat hayatına 12 yıldır Serdar Ortaç’ın vokalisti olarak devam eden Nihan Çilesiz, tasarımcı oldu. Ay sonunda albüm çıkaracak olan Çilesiz, Nişantaşı’nda kendi adını taşıyan bir butik açtı. Abiye kıyafetlerin yanı sıra günlük kıyafetlerin de satıldığı butiğin açılışına katılanlar arasında Serap Tibuk ve Neslihan Kozanoğlu da vardı. İkili, ‘siftah’ için alışveriş yaptı.

Haberin Devamı

Bir yudumda 85 lezzet

Dünyaca ünlü viski markası Chivas, 85 ayrı tattan oluşan 18 yıllık özel harman viskisi Chivas 18’i Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’de tanıttı. Akapella grubu The Magnets’in gösterisiyle renklenen tanıtımda Cihas 18 davetlilerden tam not aldı.

Bu saatler çok özel

İsviçre’nin en köklü saat yapımcılarından Audemars Piguet, Mevlana felsefesinden aldığı ilhamla “semazen” temalı özel saatler üretti. Saat ustası Arnaud Birgentzlen tarafından tasarlanan ve içinde dönen semazenlerin olduğu saatler, Audemars Piguet’nin Türkiye distribütörü Tektaş Saatçilik tarafından İstanbul Yıldız Sarayı Küçük Mabeyn Köşkü’nde sergileniyor. Saatleri görmek için bugün son gün!

Haberin Devamı

YENi KOLEKSiYONA YENi iSiM

Ablası Elif Dürüst’le kurduğu Aralık Derneği’yle birçok hayırlı işe imza atan Şirin Yalçın, geçtiğimiz aylarda da Nurhan Karabacak ve Rosella Karabacak’ın sahibi olduğu Sırma’ya ortak olmuştu. Dünyaca ünlü markaların çatal-bıçak, yemek takımlarını ve dekorasyon ürünlerini satan ortaklar, adını “Sırmaison” olarak yeniledikleri Nişantaşı Bronz Sokak’taki mağazalarında önceki gün bir davet verdi. Ercuis, Raynaud Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn, Carl Rotter, Galant ve Griffe markalarının yeni koleksiyonlarının tanıtıldığı davete katılan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Yazarın Tüm Yazıları