Ev-ofis modası

Ödüllü tasarımcı Aziz Sarıyer’in sahibi olduğu Derin Design’ın yeni koleksiyonu, art direktörlüğünü Derin Sarıyer’in yaptığı özel bir sergi ile tanıtıldı.

Haberin Devamı

Derin Design’ın Akaretler’deki mağazasındaki sergide, Aziz Sarıyer, Arif Özden, Andrew Foxall & Gregers Tang Thomsen, Defne Koz ve Derin Sarıyer’in tasarımları tanıtıldı.

Bisiklete modifiye

Eşi İvana Sert ile boşanma davaları ile gündemde olan Yüksel İnşaat’ın ortaklarından Yurdal Sert, bir süre ortadan kaybolmuş ve ardından zayıflamış haliyle yeniden ortaya çıkmıştı. Herkes Yurdal Sert’in eşinden boşanmak istemediği için üzüntüsünden yemeden içmeden kesildiğini ve bu yüzden kilo verdiğini konuşuyordu. Ancak durum hiç de öyle değilmiş. İstanbul gecelerinde hemen her gece gördüğüm Yurdal Sert, yaşam tarzını baştan aşağı değiştirmiş. Her gün düzenli spor yapan Yurdal Sert önceki gün de bisiklet kullanırken görüntülendi. Bisikletine korna taktırıp farlarını güçlendiren Yurdal Bey, yaptığı değişikliklerle bisikleti modifiye ederek lüks tutkusundan ödün vermemiş.

Haberin Devamı

Mücevher sergisi

Dünyaca ünlü mücevher markası Gilan, 2012 “Hayallere Yolculuk” koleksiyonunu İstinye Park-Gilan’da tanıttı. Muharrem Gilan’ın ev sahipliğinde yapılan tanıtıma, Begüm-Adnan Şen, İdil Fırat’ın da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Beş gün sürecek olan “Hayallere Yolculuk” sergisi, İstinye Park-Gilan’da sizleri bekliyor.

Geri dönüşüm kampanyası

Tüm dünyada giderek yaygınlaşan “yeşil moda” tanımına Recycling-Geri Dönüşüm Kampanyası ile destek olan İtalyan Calzedonia, çevre dostu bir etkinlik düzenledi. İstinye Park Calzedonia mağazasında düzenlenen ve Tuğçe Kazaz’nın tanıtımını yaptığı etkinliğe çevre dostu birçok ünlü isim de eski bikini ve mayolarıyla kampanyaya destek oldu. Ünlü isimler, eski mayolarını geri dönüşüm kutusuna atarark projeyi desteklediklerini dile getirdi.

Podyumda kutlama

L’Atelier d’Existence adlı markasıyla adından söz ettiren modacı Günsel Ülkü, “2012 İlkbahar-Yaz Couture” koleksiyonu’nu önceki akşam Nişantaşı Valikonağı Caddesi’ndeki Richie’de düzenlediği defileyle tanıttı. Richie’nin sahibi Kalust Şalcıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan defilede, Günsel Ülkü yeni yaşını da kutladı.

Haberin Devamı

Cafe In’e Hardal sos

Uğur Karabayır, Tansu-Özer Çiller çiftinin oğulları Mert-Berk Çiller ile önce Asmalımescit’te ardından da Nişantaşı’ndaki Atiye Sokak’ta Hardal adlı mekanları açmıştı. Kısa sürede İstanbul’un popüler adresleri arasına giren Hardal’ın üçüncü şubesi Ataköy Marina’da açıldı. Bu arada Nişan-taşı’nın ilk barlarından Cafe In’i de bünyelerine katan Uğur Karabayır, burayı Ramazan’dan sonra yeni ismiyle açacakmış.

Yazarın Tüm Yazıları