Erman Hoca’dan çanta kontrolü

BEŞİKTAŞ-Denizlispor maçı bitmiş, Ömer Güvenç alışıldığı üzere seri röportajlara başlamış. Bir gol atan bir de attıran Ahmed Hassan’la konuşuyor.

Böyle durumlarda, malumunuz stüdyodan Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka da araya girerek sorular soruyor.

Açık konuşayım, böyle anlarda Ömer Güvenç için üzülüyorum. Hem röportajı yapacak, hem stüdyodan gelen soruyu aklında tutacak vesaire...

Erman Hoca, duruyor ve soruyu patlatıyor, ‘Ahmed Hassan’ın kolunun altındaki çantada ne var sor bakalım Ömer?

Ömer Güvenç daha tatmin edici bir cevap almak için ‘Aç bakalım çantayı Ahmed Hassan’ diyor.

Çantadan tarak, krem ve cep telefonu çıkıyor. Açıkçası ben de o çantalarda ne taşırlar diye merak ederdim. Bu vesileyle öğrenmiş olduk.

Bir başka kanaldan bir çanta detayı daha aktarayım. Beşiktaş’lı Koray, futbolunun yanı sıra ağırbaşlı tavırlarıyla sevdiğim bir isim. Kolunun altında Louis Vuitton marka çanta vardı.

Yani, bizde de kadınlar çok sever bu markayı. Japonya’da çok kıymetlidir. Paris’teki Vuitton mağazasının önünde sadece Japon turistlerden oluşan bir kuyruğu ne zaman geçerseniz geçin görebilirsiniz. Fakat Koray’da böyle bir çanta görmek bana tuhaf geldi biraz. Yani maç sırasında üstündeki ıvırı zıvırı koyacağın çanta da marka olmasın artık...

Abdullah Çevrim’e geçmiş olsun

ABDULLAH Çevrim’le şahsen bir tanışıklığım yok. Kalbiyle bir problem yaşamış ama sonrasındaki haberler iyi. Hızla iyileşmesini dilerim.

Pazartesi sabahı Lig TV’deki Günaydın Futbol’da telefon bağlantısı kuruldu. Sordular Çevrim’e ‘Sigaradan mı dedi doktorlar?

Çevrim’in o halde bile espri yapabilmesi, turp gibi olduğunun bir kanıtıydı: ‘Sigara, bir de stres... Sigara ve F.Bahçe de diyebiliriz....’

Tekrar geçmiş olsun.

Haftanın diyaloğu

CNN
Türk’ün Pazar gecesi ekibi çok eğlenceli. Aziz Üstel, Ömer Çavuşoğlu, Cem Yılmaz ve tabii Faik Gürses.

Çavuşoğlu’yla Gürses arasındaki diyalog muhteşemdi. Aktarıyorum...

(Ö.Ç.) Alex iki haftadır yok...

(F.G.) Nasıl yok? İlyas’ın attığı yerden o da attı frikik golünü.

(Ö.Ç.) Alex için problem değil bunlar, atar. Asıl İlyas’ın atması önemli.

(F.G.) Ama İlyas da iki haftadır atıyor frikikten gol...

(Ö.Ç.) Tamam!

Aynı programda Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’ın son dakika golüyle kaybedilen maç sonrasındaki isyanı da masaya yatırıldı.

Ömer Çavuşoğlu farklı bir bakış açısı getirdi: ‘Şimdi Cemal Aydın 80 milyarı almış, cebine koymuş çıkmak üzereyken ‘Ver bakalım 80 milyarı’ dediler. Bence isyanı ona...

Aziz Üstel de bu pası ‘Kapkaç gibi oldu hakikaten
’ diyerek güzel bir şekilde değerlendirdi...

Benzetmelerden bir demet

BU kadar program, bu kadar yorum olunca farklı olmak adına benzetmeler de havada uçuşuyor. ‘Teşbihte hata olmaz’ derler fakat bazen oluyor. Bazen de hakikaten komik ve cuk oturan benzetmeler yapılabiliyor.

Bu hafta yakaladıklarımdan bir demek sunmak düşer bana da...

Kedi yutmuş kaleci (Ankaragücü kalecisi Orkun)

Tombul kral Ailton (Bir de Gürbüz Çocuk Ailton vardı...)

Mısırlı Prens Ahmed
Yazarın Tüm Yazıları