Enfraruj

Salih UÇAR
Haberin Devamı

Ayar'da manzara Deep'te eğlence

BU hafta sonunda eğlence dünyası bir başka hareketliydi Antalya'da. Turizm sezonunun ortasında umduğunu bulamayan mekanlar, sezonun son haftalarına doğru hınca hınç doldu. Cumartesi gecesine Yat Limanı'ndaki Ayar Restaurant'ta başladık.

Halkla İlişkiler Müdürü Gülten Dabis, uzun süredir davet edip duruyordu. Kısmet o geceye imiş. Kaleiçi'nin doyumsuz manzarasına bayıldım doğrusu. Bugüne kadar Kaleiçi'nde uğramadığım mekan kalmadı. Ancak buradaki manzarayı başka bir mekanda görmedim.

Daha açıkçası tarihi semte, yüzseksen derecelik bir açıyla bakıyordu yukarıdan. Buranın ilginç bir de hikayesi var fakat onu başka bir yazıya bıkarıyorum. Fasıl ve manzara derken saatlerler de ilerledi.

DEEP AĞZINA KADAR DOLU

7 Ekim'de dünyaevine girecek olan ve o gece bahçede nişanlısı ile oturan Tunç Uluç geldi yanımıza. Onun tatlı sohbetine dalınca saatler de ilerledi.

Yat Limanı'ndan Cumhuriyet Caddesi'ne çıkarken Amor'un sahibi Ömür Kuşçalar yakaladı bizi... Bir kahve içelim derken bir saat de burada kaldık. Antalyalı mankenler, yemek ve eğlence tercihlerini Amor'dan yana kullanmıştı o gece. Başta da Zerrin Encan...

Son durak ise Ayhan Sarıtaş'ın sahibi olduğu Club Deep. Şenay ve Barış, her zamanki gibi yerinde durmuyor. Bir o yana, bir bu yana. Uzay ve Aşkım sahnede... Deep, ağzına kadar dolu.

Eğlenmek için Bodrum'dan gelenler bile var. Ama uzun süredir ortalarda görünmeyen Antalya'nın müdavimleri de burada. Kapıdan girince gözlerim Lale Çalık'a takılıyor. Antalya'nın genç ve güzel işkadını Lale, yine yakın arkadaşlarıyla birlikteydi. Mustafa Sözen'le aynı masada.

Çıt Çıt Butik'in sahibi Münevver Gençtürk, her zamanki masasında. Ayhan Kartal ve Kaan Önal da yanlarında. Nevzat Bektaş da Antalya gece hayatını tercih etmişti bu hafta.

Ayar'da manzara, Deep'te eğlence derken bir geceye böyle nokta koyduk.

e-mail: sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları