Derbiyi düşünmek

CARVALHAL, F.Bahçe derbisini düşünüyordu.

Haberin Devamı

Elindeki en efektif oyuncu olan Quaresma’yı üstelik maç eksiğini gidermesi gerekirken yedek başlattı, Beşiktaş’ı sıradanlaştırdı. Fakat uzun zamandır oynamayan Hilbert’i oynatarak kendini tekzip etti. Üst üste gelen sakatlıklar sadece Hilbert ve İsmail değil Beşiktaş’ı da sakatladı. Bir maç düşünün, her iki takımda da fazla sayıda eksik var ,hava soğuk, kar yağıyor ve Beşiktaş seyirci cezası almış. Bu kadar olumsuzluğun olduğu bir maçın iyi ve zevkli olmasını beklemek hayal olur. Maça ve Beşiktaş’a heyecan katacak tek etken Beşiktaş seyircisi idi ama onlar da izinliydi.

EKSİK MAÇ...

Beşiktaş sahada Carvalhal’in kestiği Quaresma ve cezalı Fernandes’i çok aradı. Öyle ki Beşiktaş’ta her zaman rakibi ilk karşılayan ve kesici yönü baskın oyuncu olan Ernst forvetlere yakın oynadı. İki kenarı zaten kullanmakta zorlanan Beşiktaş göbekten de etkisiz hale geldi. Quaresma sonradan girdiği oyunda inanılmaz sinir ve sorumsuzlukla takımını yalnız bırakmadı, F.Bahçe derbisini de takımı adına tehlikeye attı. Portekiz Çetesi’nin lideri olan Quaresma sahada ise takımına liderlik yapmaktan uzak. Saha dışında lider olmak kolaydır ve eğlencelidir ama saha içinde örnek oyuncu olmak ayrı bir meziyet gerektirir.

Haberin Devamı

HASARLI DERBİ....

Beşiktaş ve F.Bahçe hafta sonu ağır hasarlı halde bir derbi oynayacak. Dolayısıyla sonuçlarının ne olacağı bilinmeyen bir maç tam anlamıyla keşmekeş oldu. Ama Beşiktaş’ın Fernandes ve Quaresma’nın olmayışı olayın şeklini tamamen değiştirdi.

Yazarın Tüm Yazıları