Cumartesi alternatifleri

Siz de benim gibi çocuğunuzu evin içinde zaptetmekte zorlanıyor ve bir an önce okulların açılması için dua mı ediyorsunuz?

Haberin Devamı

Hemen size bir öneride bulunayım, Simon Salvadori yani dondurma sihirbazı bugün Kahve Dünyası’nın İstanbul Ulus mağazasında çocukları kendisine hayran bırakacak.

Deniz - kum - güneÅŸ tatilini bitirip Ä°stanbul’a dönmek bize hiç iyi gelmedi. Dört duvar arasında Rüzgar’ı zaptetmek ne kadar zor tahmin bile edemezsiniz. Tazmanya canavarı gibi! Atlıyor, zıplıyor, tırmanıyor. Annemle birlikte okulların bir an önce açılması için dua ediyoruz. Bazı okullar ayın 10’unda, bazı okullar 17’sinde açılıyor. Bizimki 10’unda açılıyor diye seviniyoruz.   Â
KuÅŸlara yem atmaya gidiyoruz, deniz kenarında koÅŸuyoruz, yakınlardaki hayvan çiftliklerini ziyaret ediyoruz. Her gün yeni bir ÅŸeyler deneyimlemesini istiyoruz ama tabii ki bir yerlerde tıkanıyoruz. Sizin de benzer sıkıntılarınız varsa biri Ä°stanbul biri Ä°zmir olmak üzere iki önerim olacak.  Â

Haberin Devamı

DONDURMA SÄ°HÄ°RBAZI

Simon Salvadori için ‘dondurma sihirbazı’ diyorlar. Gerçekten de dondurma onun ellerinde bir sanata dönüşüyor. İnteraktif oyunları ve yaratıcı dondurma süslemeleri ilgi çekiyor.  Salvadori 1-15 Eylül tarihleri arasında Kahve Dünyası mağazalarında çocuklarla buluşacak. İlk gösteri bugün Ulus şubesinde. Detaylı program için facebook.com/kahvedunyasitr adresinden faydalanabilirsiniz.

PEPEE Ä°ZMÄ°R’DEÂ

Bu yıl 81’incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 31 Ağustos – 9 Eylül’de Pepee’yi İzmirli hayranlarıyla bir araya getiriyor. Tansaş etkinlik alanına kurulan Pepee’nin Dünyası’nda Pepee çocuklarla çeşitli oyunlar oynayacak. 9 Eylül günü Pepee, ‘Çişimiz tuvalete, kakamız tuvalete, artık kimse yapmayacak altındaki beze’ gibi anlamlı şarkılarını küçük hayranları için söyleyecek.

Yazarın Tüm Yazıları