Çeşme’yi uçuracak

90’ların popüler gece kulübü Fly Inn’in sahibi Hakan Dalokay, Çeşme Belediye Başkan adayı oldu.

Haberin Devamı

Fly Inn, 90’lı yıllarda İstanbul’un en popüler gece kulübüydü. İçinde uçak bulunan dekorasyonuyla adından söz ettiren ve aynı yıllarda Çeşme’deki Aya Yorgi Koyu’nda beach club kültürünü başlatan Fly Inn’in sahibi Hakan Dalokay, Çeşme Belediye Başkan adayı oldu.
Ankara’da 1973-77 yılları arasında görev yapan CHP’li Belediye Başkanı Vedat Dalokay’ın oğlu olan yüksek mimar ve şehir plancısı Hakan Dalokay, aslında yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle Çeşme’den ayrılmış ve ilçeye yaptığı yatırımları da sonlandırmıştı. Ama yıllar sonra, küskün ayrıldığı Çeşme’ye CHP’den belediye başkan adayı olarak döndü.
Çeşme’yi iyi bildiğini belirten Dalokay, burayı dünya markası yapmak için göreve talip olduğunu söyledi.

Adada yaz düğünü

Organizasyonunu üstlendiği Madonna konserleriyle adından söz ettiren GNL’nin sahibi Taylan Özcan, Ceyda Buğdaycı’yla Sedef Adası’ndaki Elio Sedef’te evlendi. Adaya 24 metrelik özel bir tekneyle gelen çiftin nikâhını Adalar Belediye Başkan Vekili Rafi Hermon kıydı. Düğüne Nil Karaibrahimgil, Mehmet Aslan, Fatih Aksoy, Cüneyt Asan, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu gibi ünlü isimler katıldı. Yeni evli çift, Yalın’ın konser verdiği düğünün ardından balayı için Cape Town’a gitti.

Haberin Devamı

Sahibinden eğlence teknesi

Sahibinden.com’a verdiği ilanla sürat teknesini satılığa çıkaran Hamamcıoğlu Şirketler Grubu’nun sahibi Selim Hamamcıoğlu, geçtiğimiz hafta sonu yeni aldığı Comanche adlı sürat teknesiyle Cennet Koyu’nda görüntülendi. Yurtdışından gelen kadın arkadaşlarına gönüllü rehberlik yapan ve onlara Bodrum koylarını gezdiren Hamamcıoğlu’na Işıklar Holding’in patronu Uğur Işık da eşlik etti. Ekip, gün boyunca denizin tadını çıkarıp eğlendi.

Tişört tasarladılar

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA, UNICEF Türkiye’ye katkı sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında Ayşe Kucuroğlu, Eda Kosif gibi ünlü isimler, çocuklar için tişört tasarladı. Tişörtler, Hilton Dalaman Sarıgerme’de satışa sunulacak ve elde edilecek tüm gelir UNICEF’e aktarılacak.

Avşa’da gece gündüz eğlence

Haberin Devamı

Bodrum ve Çeşme’nin pahalılığından yakınan tatilciler Kos ve Mykonos’a giderken, ben geçtiğimiz hafta sonu soluğu Avşa Adası’nda aldım.
Deniz otobüsüyle İstanbul’a üç saat uzaklıkta olan Avşa’daki ilk durağım, bu yaz hizmete giren Arena Club oldu. Mekân, düzenlediği “Avşa DJ Fest”le her hafta Türkiye’nin en ünlü DJ’lerini ağırlıyor.
Vedat Özyağ’ın organize ettiği festivalde geçtiğimiz hafta sonu DJ Hüseyin Karadayı performans sergiledi.


Yazarın Tüm Yazıları