Buz Otel’de tatil

Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen’in küçük oğlu Metin Şen, eşi Aslı Şen ile dünyaca ünlü İsveç’deki Buz Otel’de tatil yapıyor.

Haberin Devamı

 Yılın yalnızca 100 günü açık olan otel, Kuzey Kutbu’nun 300 kilometre içinde, İsveç’in Jukkasjarvi Köyü’nde. Gündüzleri Torn gölünde balık tutup kar motoru ile Kutup Safari yapan Metin-Aslı Şen çiftine Selim-Eda Kosif çifti eşlik ediyor. Metin Şen, tatil fotoğraflarını Twitter’daki sayfasında paylaştı.

Çifte kutlama       

 Geçen hafta Forbes dergisi tarafından açıklanan Türkiye’nin en zengin işadamları listesine bu yıl 2.1 milyar dolar ile 10’uncu sırada giren Ali Ağaoğlu, bu başarısını üst düzey yöneticileri ile Maçka’daki Arabesque adlı gece kulübünde kutladı. Aynı zamanda yeni yaşını da kutlayan Ali Ağaoğlu, “Geceleri saymazsanız 22 yaşındayım” derken pastasını sevgilisi Sophia Larina ile birlikte üfledi.

Dilek Hanif Kırmızı Halı’da  

Haberin Devamı

 Akbank, Bireysel İnternet Şubesi’ni kullanan müşterileri arasından bir talihliyi Oscar Töreni İzleme Partisi’ne götürdü. Sir Elton John’un ev sahipliğinde yapılan partiye ünlü modacı Dilek Hanif’in hazırladığı özel kostümlerle katılan Osman Eskioğlu ve konuğu 2007 Best Model of Turkey Birincisi Senem Kuyucuoğlu, tam beş dalda Oscar kazanan Michel Hazanavicius’un “The Artist” adlı filmini Hollywood yıldızlarıyla beraber izledi.

İlk sergi

 Haluk Akakçe, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İngiliz Konsolosluğu’nda balerinler eşliğinde sergilediği performansın ardından ilk sergisini Galerist Tepebaşı’nda açtı. Galerist sahipleri Melkan Tabanlıoğlu ve Taha Tatlıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen sergiye, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Akakçe’nin mekana özel ürettiği enstalasyonlarının yanı sıra panel ve heykellerinin yer aldığı yeni sergisi, 12 Mart’a kadar açık.

KISA KISA

Yeni adresinde

 Nişantaşı’nın ilk hobi mağazalarından biri olan Nuray Fenercioğlu’nun sahibi olduğı C’Art, City’s AVM’ye taşındı. C’Art City’s açılışına Aslı Başar, Neval Güler gibi tanınmış isimler katıldı.

 Kadınlara kaptanlık kursu

 Numarine ve Maxi Dolphin gibi ünlü yat firmalarının distribütörlüğünü yapan Concept Marine, kadınlara özel bir kurs hazırladı. Haluk Gündoğdu ve Moris Algazi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapılacak kursla denizcilik ve kaptanlık konusunda temel bilgiler alacak olan kadınlara sertifika da verecek.

GECE KUŞU

Haberin Devamı

90’lar geri döndü

Eğlence dünyasının renkli ismi Özgür Aras, Billionaire Club’ta düzenlediği özel partiyle konuklara nostaljik bir gece yaşattı. 90’ların unutulmaz şarkılarıyla renklenen partide eğlence hız kesmeden devam etti. Demet Akalın, Okan Kurt, Neslihan Yargıcı, Tuğba Özerk gibi ünlü isimlerin katıldığı “90’lar Gecesi”, DJ Mert Can’ın müzikleri eşliğinde sabaha kadar sürdü.

AJANDA

Son gala

Cahide, yoğun istek üzerine bir kez daha Bülent Ersoy’u ağırlıyor. Ünlü sanatçı yarın gece mekânda sahneye çıkacak, Türk sanat müziği eserlerinin yanı sıra popun en sevilen şarkılarını seslendirecek. Eğlenceli bir gece için şimdiden yerinizi ayırtın!

    

Yazarın Tüm Yazıları