Bu Fener böyle hep yanar

İDDİALI olacak ama söylemeden geçemeyeceğim; Anadolu Efes kenardan böyle kötü yönetildikçe on defa oynasalar hep F.Bahçe Ülker kazanır.

Haberin Devamı

İsmet Paşa örneği takımın başında “En iyi ikinci adam” olacağına “En kötü birinci adam” olması evladır. Anadolu Efes’in sözüm ona İvkovic efsanesi gelene kadar altyapı oluşturacak iğreti gelin koçu Aggelou gene harikalar yarattı dün akşam. Başrollerde Savanovic, Kerem ve Doğuş’lu başlayan beşinden pat diye 3’ünü değiştirene kadar maçın temposuna hakim, kazanır görünümdeki takım, Efes’ti.
Üstelik Savanovic savunma ataklarıyla Bogdanovic’i oyundan düşürmüş, peş peşe de iki altın üçlük sokmuştu. Yanına oturtarak sakladı samanı, tabii ki gelemedi zamanı... Savanovic’ten bir daha hayır gelmedi. 8-9 ileri fırlayan Fenerbahçe’yi yolda yakalayıp hızlı hücum sayıları bulan taraftı Efes... Aggelou’nun bu hayati hatası Kanarya kenarına toparlanma fırsatı verdi.

KRİZİN İLACI EMİR

SEMİH’ten yarar bulamayınca tekrar ilk beşine dönerek ikinci çeyreğin sonuna kadar oyunda kalmayı başaran Efes 39-41 yakın ara farkla odaya gitti. Emir orkestrasyonunda Kleiza da devreye girince F.Bahçe son çeyrekte maçı söktü aldı. Virajı dönen Kanarya, haftaya Olympiakos’la evinde oynarken, beyaz sayfa açıp çeyrek final hayalini sürdürür.

Yazarın Tüm Yazıları