Bryan Ferry Ajia’da zenginler kulübüne söyledi

Aralarında Madonna, Sharon Stone, David Beckham, Gwyneth Paltrow, Johnny Depp, Kate Moss, Mick Jagger ve Jennifer Lopez gibi ünlü isimlerin yer aldığı, üyelerine Londra, Los Angeles, New York, Miami, Moskova, Cape Town gibi dünya başkentlerinde yer alan toplam 20 şubesi ile 365 gün 24 saat hizmet veren Quintessentially, İstanbul ofisinin açılışını kutlamak amacıyla önceki gece Ajia Otel’de bir parti verdi. Partide sahneye çıkan isim, dünyaca ünlü müzisyen Bryan Ferry’ydi. 25 bin üyesi bulunan members only club "Quintessentially" partisi için Türkiye’ye gelen /images/100/0x0/55eb645ff018fbb8f8be2ac1Ferry, enfes şarkılarından birkaçını okudu. Ancak sanılandan çok daha kısa süre sahnede kaldı.

Zeynep Atılgan Boneval ve Mehmet Eskihancılar’ın organize ettiği gecede, ikilinin Türkiye ofisini açtığı "Quintessentially" club üyeleri gerçek bir şıklık yarışı içindeydi. Bu özel gece için herkes büyük titizlikle hazırlanmıştı. Kanlıca’daki otele özel tekneleriyle gelenler arasında Erol Tezman ve Sinan Çetin de vardı. Bu arada Tezman’ın Swallow adındaki teknesini kendisinin kullanması dikkat çekti.

Sabancı da Bodrumlu

Bodrum-Türkbükü’nün 4 farklı köşesinde, farklı zevklere hitap eden dört ayrı site kuruldu. "Orange Garden Villas", "Four Seasons Villas", "Köyiçi House" ve "Menemen Evleri" ünlülerin de kısa sürede dikkatini çekti. Sitelerdeki villalardan edinen isimlerden biri Türkan Sabancı... Türkan Hanım, Orange Garden Villas’dan birini satın almış duyduğuma göre...

Ayrılığı yeni aşkla unuttu/images/100/0x0/55eb645ff018fbb8f8be2ac3

Işıl Sarraf’la üç yıl süren büyük bir aşk yaşayan Sinan Akıman, ayrılık sonrası fazla yalnız kalmadı ve geçtiğimiz ay eski model Funda Güngör’le flört etmeye başladı. Sevgililere geçtiğimiz akşam Kuruçeşme-Arena’daki Roger Waters konserinde rastladım. Konseri sarmaş dolaş izleyen Akıman ile Güngör’ün beraberliğinde şimdilik her şey yolunda görünüyor.

Türkbükü’nün yerlisi

Bodrum-Türkbükü’nde daha kimseler yokken koya gelen denizcilerin ve köyde yaşayanların müdavimi olduğu Alarga Restaurant, bu yaz kuruluşunun 18’inci yılını kutluyor. Klasik deniz ürünlerinin yanı sıra karides köftesi, Çerkez balığı, İspanyol balığı, ahtapot mücveri ve balık omleti gibi farklı lezzetlerin denenebileceği mekan, sezonu hem bahçe hem de iskelesini yenileyerek girdi. Ayrıca bir de VIP bölümü hizmete açıldı. Sadece akşamları servis verilen Alarga’yı merak ediyorsanız; adres: Türkbükü Sahili No: 47

Peri Cup şampiyonu belli oldu
/images/100/0x0/55eb645ff018fbb8f8be2ac5
Yat üretiminde dünyanın sayılı şirketleri arasında yer alan Peri Yachts, geçtiğimiz hafta Kemer Golf&Country Club’ta Peri Cup Golf Turnuvası düzenledi. Şirketin kurucularından Kemal Çambol ve Yücel Çelik’in ev sahipliğini yaptığı turnuvada, ustalar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. İzleyiciler arasında ise "Lütfen Bu Konuya Girmeyelim"in sempatik sunucuları Pakize Suda ve Saba Tümer de vardı. İkili, keyifli sohbetleriyle herkesi neşelendirdi. Turnuva birincisi Murat Şarsel, ödülünü Kemal Çambol’un elinden aldı.
Yazarın Tüm Yazıları