Brezilya'da fuhuş sektörü Tinder kullanıyor!

Dünya Kupası'yla gelen binlerce turisti fırsat bilen fuhuş sektörü Tinder'la müşteri avına çıkıyor!

Haberin Devamı

Tinder... Özellikle son günlerde adını sıkça duymaya başladığımız bir randevu uygulaması olan Tinder'de birbirlerini beğenen çiftler ortak bir noktada buluşuyor ve başlıyorlar mesajlaşmaya. Hikayenin devamı ise tamamen iki kişinin arasındaki muhabbete kalıyor.

Size Amerika'yı yeniden keşfetmeyeceğim elbette; ancak özellikle Brezilya'da bu yıl gerçekleşen dev turnuvada Tinder'ın turistleri nasıl avucuna aldığına dikkat çekeceğim. Evet... Brezilya'ya ülkesini desteklemek için giden binlerce taraftar, genelev arayışa girmek yerine Tinder uygulamasını kullanıyor. Nasıl mı?

Brezilya'daki hayat kadınları, gelişen teknoloji ve Tinder'dan fazlasıyla haberdar. Dünya Kupası'nın başlamasıyla birlikte ise Tinder'ı etkin olarak kullanan hayat kadınları, bu şekilde müşterilerini bulmaya çalışıyor. Taraftarlar da durumdan bir hayli memnun; zira telefonu eline alarak fotoğrafını rahatça görebildiği hayat kadınını kolayca seçiyor ve eşleşme olduğunda da buluşma gerçekleşiyor.

Haberin Devamı



EŞLEŞME NASIL OLUYOR?

Eşleştirmenin olması sadece sizin bir kişiyi beğenmenize bağlı değil. Aynı zamanda o kişinin de sizin profilinizi beğenmesi gerekiyor. İki kişi birbirini beğendiğinde ise 'Match' yani eşleşme olayı tamamlanmış oluyor. Bundan sonra da iki kişi arasında mesajlaşma başlıyor. Siz bir kişinin fotoğrafını beğendiğinizde ona herhangi bir bildirim gitmiyor ve o sizin fotoğrafınızı beğenene kadar da bu durumdan haberi olmuyor. Bu nedenle mutlak suretle iki kişinin birbirini beğenmesi şart ve ancak o şartla eşleşme mümkün oluyor.

PEKİ YA NE KADAR MESAFE GEREKİYOR?

Ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda kullanılabilen Tinder, 2 kilometreden 150 kilometreye kadar olan mesafe içinde aradığınız cinsiyete göre kız ya da erkek arkadaş bulmanızı sağlıyor.

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI, TINDER'I GELİŞTİRDİ

Fotoğrafı kaydırma işleminin bugüne dek 750 milyonu aştığını söyleyen uygulamanın kurucu Sean Rad'in uygulaması geliştirme hikayesi de uygulamanın mantığına oldukça uyuyor. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra Tinder'i kuran Rad, uygulama içinde günde 10 milyon mesajlaşma olduğunu da sözlerine ekliyor.

Haberin Devamı

HAFTANIN UYGULAMASI: LEO'S FORTUNE

Son günlerde telefonlarda hızla yaygınlaşan bir oyundur gidiyor. Leo's Fortune'dan bahsediyorum. İki boyutlu bir oyun dünyası sunan uygulamada Leopold isimli sevimli mi sevimli bir tüy yumağının eğlence dolu macerasına tanıklık ediyorsunuz. Kimi zaman Leopold ile tehlikelerden kaçıyor, kimi zaman bulmaca çözerek zihnimizi olabildiğince zorlamaya çalışıyoruz. Android platformu için 10,49 TL'ye oyun indirilebiliyor. Kesinlikle denemeye değer!


Yazarın Tüm Yazıları