Borsa ile Masa'yı da aldı

Ferit Şahenk’in D.ream’i, ünlü markaları bünyesine katmaya devam ediyor. Şirket, son olarak Borsa Lokantaları’nın yüzde 51’ini satın aldı.

Haberin Devamı

Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, D.ream adlı şirketiyle yeme-içme sektörüne girmişti. Kuruluşunun üzerinden az bir süre geçmesine rağmen Nusr-Et Steakhouse, Kiva, Armani Ristorante ve Go Mongo markalarını bünyesine katan, Vogue, Anjelique, Kitchenette, Gina ve Zuma’yı bünyesinde barındıran İstanbul Doors’un da yüzde 74.25’lik hissesini alan D.ream, ünlü markaları bünyesine katmaya devam ediyor. Öğrendiğime göre şirket, son olarak Rasim Özkanca’nın sahibi olduğu Borsa Lokantaları’nın da yüzde 51’ini almış. İstinye Park’taki Masa ve İKSV içindeki X Restaurant’ı da D.ream bünyesine katan şirket, Bodrum’daki Cipriani’nin olduğu yere de Borsa’nın markası olan Loft’u açacakmış.

Ev al bebek kurtar

7. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı geçtiğimiz hafta sonu Harbiye Askeri Müze’de gerçekleşti. JNR Fuarcılık Başkanı Haktan Öztunalı’nın ev sahipliği yaptığı fuarın açılışını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yaparken, elde edilen gelirin bir kısmı Erken Doğan Çocukları Yaşatma Derneği (ER-DO-DER)’ne bağışlandı.

Haberin Devamı

Sanat için Artkolik

Cen Ajans’ın sahibi ünlü reklamcı Nail Keçili’nin kızı Nazlı Keçili Öztarhan, sanat ve sanatçıları buluşturan www.artkolik.biz adını verdiği bir internet sitesi açtı. Site, hesabı olan her kullanıcının ortaya çıkardığı sanat eserini insanlarla buluşması için prodüktörlerle paylaşma fırsatı sunuyor.

Kurabiye atölyesi

Çocuklara yönelik organizasyonlarla adından söz ettiren Sitare Akdilek, ünlü anneler ve çocuklar için ‘Kurabiye Atölyesi’ düzenledi. Levent’teki Party Kids’te gerçekleşen ve Pril’in yeni Multi Perfetc Jel ürününün de tanıtıldığı etkinlikte yemek tarifleriyle tanınan Elif Korkmazel, aralarında Revna Demirören, Işıl Reçber, Fatoş Sarıgül, Ayşe Kucuroğlu ve Aslı Şen’in de olduğu ünlü anneler ve çocuklarıyla kurabiye yaptı.

Kadınlara özel

Gül Dürüst, tüm dünyadaki Hyatt Otelleri’nde başlatılan ‘Kadınlara Özel’ programı kapsamında bir davet verdi. Park Hyatt İstanbul- Maçka Palas Oteli’nin Pazarlama İletişim Müdürü Hande Ünveren’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete Heves Ekinci, Sema Maliki ve Füsun Topbaş’ın da aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Elif Dürüst’ün de annesini yalnız bırakmadığı davette, Nodus Şarapları eşliğinde sık seyahat eden kadınlara yönelik hazırlanan özel menüler sunuldu.

Haberin Devamı

Tarkan, Amerika radyolarında

Amerika’da yaşayan Türk DJ Producer Eren AB, uzun bir aradan sonra geldiği İstanbul’da Kuruçeşme’deki Gaia’da performans sergiledi. Tarkan’ın “Aşk Gitti Bizden” isimli şarkısına remix yapan DJ Eren AB, şarkının New York, Miami ve Los Angeles’taki radyolarda en çok çalınanlar arasında yer aldığını söyledi.

DJ setinde buluştular

Elektronik müziğin yıldızı DJ Beegee Birol Giray ile hit şarkıların ünlü aranjörü Ozan Çolakoğlu geçtiğimiz hafta sonu 360İstanbul’- da birlikte performans sergiledi. Beraber çalmaktan büyük zevk alıyoruz diyen DJ Birol Giray ile Ozan Çolakoğlu yeni remixleri ve aranjmanları ile eğlence yaşatırken, dansçı kızlar da onlara eşlik etti.

Yazarın Tüm Yazıları