Bilmek her zaman avantajlıdır

Birlikte iş yaptığımız, çalıştığımız ya da yaşadığımız birinin kişiliği hakkında ne derece fazla ipuçları yakalayabilirsek ilişkilerimizi daha doğru ve sağlıklı ve güçlü bir biçimde sürdürebiliriz. Ancak, daha önce yapmamız gereken önemli bir şey var. O da kendi kişiliğimizi olabildiğince fazla çözümleyebilmek.

Haberin Devamı

Aslında insanı konu alan araştırmaları ve incelemeleri dikkatle takip etmek ve anlamaya çalışmak bile yeterli olabilir. Böylece kendimize doğru soruları sorarak kendimizle ilgili yeterli ipuçlarını yakalayabilir ve çözümlemeye başlayabiliriz. Evet, ancak bundan sonra birlikte olduğumuz kişilere ve çevremize yönelebiliriz. Bu konuda Sistem Yayıncılığın çıkardığı "Kişilik Bulmacası" adlı kitap, kişilikleri tanımak ve kendi kişiliğinizi çözümlemenize yardımcı olmak açısından ciddi bilgiler içeriyor. Üstelik oldukça keyifli bir anlatımı var. Özellikle verdiği örnekler, hem kendimiz, hem de çevremizde rastlayabileceğimiz türden.

Birlikte çalıştığınız insanları anlamaya yönelik bir kitap olmakla birlikte, kişinin kendisini de yakalayabilmesine yardımcı olabilecek bir inceleme. "Pek çoğumuz birilerinin bize işe yarayacak bazı aletler vereceğini umarak, boş alet kutularımızla yaşamın içinde ilerleriz. Bu noktada kişilik tiplerini anlamak işe yarar!"

Haberin Devamı

Florence Littauer, böyle söylüyor. Ve ben, bu fikre katılıyorum. Gerçekten kişilik tiplerini tanımaya başladığınız zaman, olayların akışı içinde ne yapmanız ve nasıl davranmanız gerektiğini öngörmeniz daha kolay olacaktır. Bu öngörüş hiçbir zaman için öyle ilahi güçlerin bahşettiği türden tuhaf ya da paranormal (Normal dışı) bir durum olmayıp tamamen akıllı bir insanın sahip olduğu bilgiyi pratik hayatına uygulamasından ibarettir. İçinize de bakmayı bilmeli, içinizden yükselen duyguları ciddiye almayı öğrenmelisiniz. Çünkü duygunun açığa çıkmasını sağlayan da önceden edinilmiş bilgiler. Yani duygunun içinde de bilgi var.

Kişilik çözümlemesinde en önemli bilgilerden biri de Astroloji. Şubat ayında başlatmayı düşündüğüm "Astroloji öğreniyoruz" programına katılabilir, kendinizi çözümleyecek bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu programa katılmak isteyenler 0216 450 48 10’dan bilgi alabilirler.

İlişkiler önem kazanacak

Öğlene doğru Ay, Boğa burcuna giriyor ve güzel duygular yükselmeye başlıyor. Kaliteli, değerli ve güçlü arzuların uyanacağını işaret eden gökyüzünün konumu hem iletişim trafiğinin hareketli olacağını, hem de aceleci davranmadan gelişmeleri izlemenin mümkün olacağını gösteriyor. Eski dostluklar ve geçmişte kalan duygular canlanacak. Akrabalar ve büyüklerin aranıp sorulacağını işaret eden gökyüzünün konumu ilişkilerin önem kazanacağını gösteriyor.

Yazarın Tüm Yazıları