Beyaz'da dans!

ARENA’ya birbirine değmeden dans ederek düşen kar tanelerinin muhteşem görüntüsü eşliğinde başlayan maç, aynı güzellikte değildi.

Haberin Devamı

İki takımın da seçtiği kalabalık orta saha-tek forvet anlayışı Antalyaspor’un G.Saray deplasmanı için uygun bir seçenek olarak gözükürken, G.Saray bu düzeni oynadığı maçlarda hep sıkıntı yaşadı.
Kendi sahasında ilk defa geriye düşen G.Saray’ın maça dönmesini sağlayan da bu gol oldu. Kendi sahasında oynamanın verdiği cesaretle daha fazla risk alan G.Saray,  baskısını artırdığı anda golü bularak ikinci yarıya geride ve stresli başlama dezavantajını da yok etmiş oldu.

ÇEK’İLMEZ...

İkinci yarıya Baros’u oyuna; Ujfalusi’yi yerine alarak başlayan G.Saray daha bir beklenen gibi oynamaya başladı derken Baros maça buz serdi. Baros, G.Saray için önemli bir oyuncu. Ancak, o kadar fazla itiraz eden bir oyuncu ki, sarı kart görmeden bir maçı bitirmesi mümkün değil. İşine konsantre olunca safkan bir golcü olan Çek oyuncu, hakemle uğraşınca Çek’ilmez oluyor.
Kırmızı sonrası alınan risklerin sonuç vermemesi son haftaların aynası gibiydi. Takımın düşen moral motivasyonunun sebebini arıyorsanız kulübeye bakın. Hocada eğer o sezon başındaki istek ve arzuyu görüyorsanız sorun yok. Ama ben kaybolan duygular ve inanç görüyorum. Herhalde ayağına kurşun sıkmak bu olsa gerek.

BRAVO SEMİH

Haberin Devamı

Hesapta yoktu. Oynaması zor gözüküyordu. Daha zamanı vardı. Ama o formayı aldı, o gündür üstüne koyarak gidiyor. Antalyaspor karşısında özellikle son bölümde oynadığı oyun, üst düzeydi. G.Saray’ın defans geleceğini garantiye alan oyuncu olan Semih, tecrübe kazandıkça Milli Takım’ın bankosu olacaktır.

TRANSFER YAPMAZSAN...

G.Saray’ın yok etmekte zorlanacağı sıkıntıyı oluşturan, yapılmayan transferler. Necati, hem yerli, hem ucuz, hem de değişik pozisyonların oyuncusu olması anlamında iyi transfer. Yuvasına dönmüş olması ve dönerken neleri tekrar kazandığını unutmayacak olması da diğer önemli etken.
G.Saray’ın transfer yapmamış olmasının bir mantığı yok. Fatih Hoca’nın verdiği isimler sezonun kalanına yönelik değil uzun vadeli oynaması beklenen oyuncular. Bunun yanında ismi geçen oyuncular sezon sonu daha uygun fiyata alınamayacak ve daha fazla talibi çıkacak isimler. Ligin geri kalan bölümü G.Saray adına transfer yapılmadığı için saha içinde ve yönetim içindeki problemlerle geçeceğini gösteriyor.

Yazarın Tüm Yazıları