Beşiktaş’ı ‘cennet’ yapacak

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Alinur Velidedeoğlu’nun kayınvalidesi Cennet Süzer, Beşiktaş Belediye Başkanlığı’na MHP’den adaylığını koydu.

Haberin Devamı

Bahçeşehir Üniversitesi Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü’nde öğrenimine devam eden Cennet Hanım, seçim kampanyasına “Beşiktaş cennet olacak” sloganıyla başlıyor. Seçilmesi durumunda ilk icraatının Beşiktaş’taki trafik ve ulaşım problemini çözmek olduğunu belirten Süzer, bunun için mimar ve mühendislerden oluşan bir ekiple birlikte çalışarak çeşitli projeler geliştirdiklerini söyledi.

Süzer, bu projelerden en önemlisinin Bebek-Akatlar ve Fulya-Levazım-Ortaköy arasında gerçekleştirilecek tüneller olduğunu belirtti. Cennet Hanım’a göre ‘By Pass’ adı verilen başka bir projeyle de Ulus, Levent, Dikilitaş ve Bebek bölgesindeki trafik sıkışıklığını ara yollardan ana yollara bağlanarak aşmak ve bu bölgelerdeki trafiği rahatlatmak mümkün olacak. Süzer, “Bir başka ulaşım projesi de Beşiktaş bölgesinde tüm deniz hattını kullanabilecek olan ‘Deniz Shuttle’ projesi. Bu projeyle trafiğin yoğun olduğu saatlerde insanları keşmekeşten kurtarmayı ve yerli-yabancı turistlerin ulaşımını eğlenceli bir hale getirmek hedefliyoruz” diyor.

Duran evleniyor

Haberin Devamı

Duran Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Duran, yarın dünya evine giriyor. Duran, iki aydır flört ettiği şeyda Sofuoğlu ile SwissOtel’in roof’unda verilecek törenle hayatını birleştirecek. 200 kişinin davetli olduğu törende Duran’ın nikâh şahitlerinden biri de Metin şen olacak. Ali Can Duran, beş yıl ilişki yaşadığı Ebru Güzel’den ayrıldıktan sonra evlilik kararı almış ve kendisine eş olarak, “Çocuklarımın annesi olmasını istiyorum” dediği şeyda Sofuoğlu’nu seçmişti. Çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Soyut heykeller

Hilal Cankurtaran, ilk kişisel sergisini Hobi Sanat Galerisi’nde açıyor. 9-19 şubat tarihleri arasında gezilebilecek olan sergi, yedi yıldır Ayla Esebik Sarma ve Erdoğan Sarma Heykel Atölyesi’nde çalışmalarını sürdüren Cankurtaran’ın soyut ve figüratif bronz heykellerinden oluşuyor.

Harley’ciler fuarda

Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuvarları Fuarı (MotoPlus’09), dün CNR Dünya Fuar Merkezi’nde ziyarete açıldı. 8 şubat’a kadar açık kalacak olan fuarda, dünyada motosiklet denince akla gelen en büyük marka olan Harley Davidson’ın tasarım harikası yeni modelleri de sergileniyor. Markanın tamamen yenilenen Touring serisinin yer aldığı fuar, ilk gününden Harley’cilerin akınına uğradı. Harley tutkunları arasında en dikkat çekenler ise 73 yaşındaki Varol Candar ile 60 yaşındaki Mardik şahman’dı. Harley Davidson’ın tamamen yenilenen motorlarının tanıtıldığı fuara, Harley Davidson Türkiye Temsilcisi Ferruh Tanay’ın yanı sıra ünlü oyuncular Atilla Saral ve Alp Kırşan da katıldı.

Avon davetine özel kıyafet

Haberin Devamı

123 yıllık geçmişi ile dünyanın önde gelen kozmetik firmalarından olan Avon, “Solutions Gündüz ve Gece Cilt Bakım Serisi”ni satışa sunmaya hazırlanıyor. Ürünün lansmanı, 10 şubat’ta Ebru Akel’in de katılımıyla Ortaköy’deki Blackk’te gerçekleştirilecek. Akel, davette “gündüz-gece” konseptiyle özel olarak hazırlanan bir elbise giyecek. Bu özel kıyafeti hazırlayan kişi ise genç tasarımcı Tuvana Büyükçınar.

Orada değilmiş

Geçtiğimiz hafta Yasemin Kozanoğlu’nun Duygu Basman ile birlikte Levent’teki Kanyon’un içinde bulunan Num Num adlı restoranda servisi beğenmedikleri için taşkınlık yaptıklarını, bunun üzerine restoranın görevlileri tarafından uyarıldıklarını yazmıştım. Bu haber üzerine Kozanoğlu arayıp, daha önce hiç Num Num’a gitmediğini, dolayısıyla böyle bir olayın da yaşanmadığını söyledi. Kozanoğlu, “Adı geçen Duygu Basman adlı şahsı da tanımıyorum” dedi.

Rasmus geliyor

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü rock grubu The Rasmus, yeni albümü “Black Roses”ın dünya turnesi kapsamında 13 şubat gecesi ıstanbul Sheraton Convention’da olacak. Grup, ertesi gece de Ankara Saklıkent’te hayranlarıyla buluşacak. Unilife Organizasyon’un düzenlediği konserde The Rasmus’tan önce Öztürk sahne alacak. The Rasmus’un sempatikliğiyle bilinen ünlü solisti Lauri Ylönen’in Türkiye’deki konseri için çok sabırsızlandığını açıklaması, her iki konserin de muhteşem geçeceğine işaret ediyor.  Konserle ilgili tüm detayları, www.rasmusturkiyede.com internet sitesinden de öğrenebilirsiniz.

50 Cent’in DJ’i ızmir’de

G-Unit ve 50 Cent’in DJ ve prodüktörlüğünü üstlenen, yaptıkları albüm ve single çalışmalarının birçoğuna da imzasını atan DJ Whoo Kid, ızmir’de program yapacak. Önümüzdeki ay 50 Cent ile birlikte dünya turnesine çıkacak olan DJ Whoo Kid, turne öncesi tek gecelik konser için ülkemize gelecek. Ünlü DJ, Vefa Erol’un işletmesini üstlendiği, Alsancak Limanı’nın karşısında bulunan Crsytal’de 13 şubat gecesi müzik yapacak. Crystal, 21 şubat’ta da ünlü perküsyon ustası Burhan Öcal ve DJ Funky C’yi ağırlayacak.

Meydan’da son gün

Haberin Devamı

Ümraniye’deki Meydan Alışveriş Merkezi, sömestr tatilinde kış mevsiminin tadını çıkarmak isteyenler için 300 m2’lik bir buz pisti kurmuştu. Eğitim öğretim yılına verilecek arayı en eğlenceli şekilde değerlendirmek isteyen öğrenciler, alışveriş merkezindeki dev buz pistinde bol bol kayak yaptı, okul stresinden uzak günler geçti. Bu keyfi yaşamak isteyen öğrencilere yarının son gün olduğunu hatırlatayım.

Yazarın Tüm Yazıları