Bedeninizi hissederek güne başlayın

Sabah uyandıktan sonra hemen yataktan kalkmayın. Kendinize zaman ayırın.

Tamamen uyanmak ve uyanan bedeninizi hissetmek için kendinize zaman tanıyın. Bunun için kalkış zamanınızdan 10 dakika önce uyanmanız yeterli.

Uyandıktan sonra yattığınız yerde bütün dikkatinizi bedeninize yöneltin. Kolunuz, bacağınız, yüzünüz ve hatta mümkünse bütün organlarınızı teker teker hissetmeye çalışın.

Acıyan, kaşınan, karıncalanan, cildiniz, kaslarınız, kalbinizin atışı, ciğerleriniz kısacası tamamen bedeninize yönelin ve kuvvetli bir biçimde hissetmeye çalışın.

Tabii bu arada olabildiğince bedeninizin gevşemesine özen göstermelisiniz. Yani bu çalışmaya başlarken adalelerinizin gevşemesi önemli. Tabii zihninizin de... Böylece çok daha net ve katı bir cisim olarak bedeninizi hissedebilirsiniz.

Sonra ayak parmaklarınızı düşünün. Ayaklarınızı çok yavaş bir biçimde yavaşça havaya doğru kaldırın. Her bir hareketinizle kasılan adalelerinizi hissedin. Ayağınızı azıcık yukarı kaldırırken bütün baldırınız, kalçanız ve beliniz ve hatta sırtınızdaki adalelerin bile kasıldığını hissedeceksiniz.

Yattığınız yerde ayağınızı kaldırırken dikkatinizi bununla birlikte harekete geçen diğer organlarınıza da yöneltmelisiniz. Ayağınızla birlikte bedeninizi takip etmelisiniz.

Bedeninizin herhangi bir organınızı hareket ettirmek için ne kadar çok kas ve hatta diğer organlarınızın da harekete geçtiğini anlamaya çalışın. Bunu hissettiğiniz an, müthiş bir duygunun da içinizde uyanacağını bilmelisiniz. Bu muazzam mekanizmanın, bedeninizin nasıl müthiş bir sistemle çalıştığını hissetmenin uyandıracağı duygu, yaşam enerjinizin yükselmesini sağlayacak. Aynı zamanda içinizde kendinize karşı hayranlıkla birlikte oluşan sevgiyi yakalamaya çalışın.

Sonra kendinizin dışındaki gökyüzünü ve yeryüzünü düşünün. Ve bu muazzam sistemle bütün olduğunuzu hissetmeye çalışın. İçinizden yükselen enerjiyle yataktan kalkın. Elinizi yüzünüzü yıkayın. Mümkünse ılık bir duş alın, kuvvetli bir kahvaltı yapın ve evden öyle çıkın.

Böylece gün boyu kendinizi güçlü ve başarılı hissedeceksiniz. İlişkileriniz çok daha sıcak olacağı gibi işleriniz de rast gidecektir.

Karışıklıklar olabilir

Sanatsal faaliyetlerin artacağını işaret eden gökyüzünün konumu organizasyonlar sırasında ufak tefek karışıklıkların olabileceğini gösteriyor. Ancak bu karışıklıklar önemli değişikliklere neden olmayacak ve ortaya çıkan sorunlarla başa çıkmak kolay olacak. Hayal gücü gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapılabilir, istekleri gerçekleştirmek için büyük bir güç ortaya konabilir. Büyük isteklerin ortaya çıkmasıyla birlikte davranış ve uygulamalar tamamen değişebilir. Güç savaşlarına zemin hazırlayan durumlar oluşabilir.
Yazarın Tüm Yazıları