Başı sonu belli

G.SARAY maça öyle bir başladı ki dakika sayısı ile pozisyon sayısı birbirini takip ediyordu.

Haberin Devamı

Bu başlangıç o kadar farklıydı ki Hakan Balta ve Eboue hiçbir maçta olmadıkları kadar fazla rakip ceza alanında gözüktüler. Sadece gözükmediler çok da etkili oynadılar. Maçın başındaki bu tempo ve istek Selçuk’un harika golü ile sonuca dönmeye başladı ve sonrası Galatasaray’ın tamamen hakimiyeti ile geçti. Öyle ki Galatasaray gol atmak istediğinde pozisyon üretmekte sıkıntı çekmeden golü buldu.

GERÇEK GOLCÜ SELÇUK

G.SARAY’ın son iki haftada bulduğu gollerin duran toplardan olması ve gollerde başrole Selçuk İnan’ın soyunması sezonun en önemli döneminde ortaya koyulan müthiş bir performansı anlatıyor. Selçuk ilk sezonunu oynadığı Galatasaray’da şimdiden harika işler yaptı ve takımın lideri oldu. Ama asıl gelecek yılların lideri yani kaptanı olma yolunda büyük adımlar attı.

Haberin Devamı

EN KOLAY MAÇINI OYNADI

G.SARAY bu sezon Trabzon deplasmanındaki en kolay ve rahat maçını oynadı. Maçın başında rakibine niyetini çok net ortaya koyan sarı kırmızılıların etkinliğini sağlayan faktörler şunlardı...
1-Selçuk’un oyun organizasyonu ile hakimiyetinin yanısıra, attığı gol maçı kazanmayı sağladı.
2-İki bek Hakan ve Eboue, neredeyse her pozisyonda bindirmelerle pozisyon üretti.
3-Burak’ın olmamasıyla rahatlayan Semih ve Ujfalusi çok az pozisyon vererek maçı bitirdi.

JOHAN ELMANDER ETKİSİ

İSVEÇLİ golcü Johan Elmander en son Fenerbahçe’ye Kadıköy’de attığı golden beri suskun. Elmander’in gol atamamasının aslında ciddi problemler doğurması lazım. Fakat bu sıkıntıyı sorun olmaktan çıkaran önemli etkenler var.
· SELÇUK: Duran toplardaki golleri ve asistleriyle.
· NECATİ: Kaçırsa da önemli zamanlarda attığı gollerle.
Ve tabii ki
· ELMANDER: Kendisi sıkıntının başı gibi gözükse de o kadar faydalı oynuyor ki Necati’den, Melo’ya kenardan oynayan Engin’den, Emre’ye kadar herkese artısı olan bir oyuncu Elmander.

Yazarın Tüm Yazıları