Balıkların anlaşılmaz yönleri

Farklı duyguların hepsini bir arada bulunduran Balıklar son derece ilginç ve gizemli bir etkiye sahiptir. Sonbaharın son dönemini yöneten Balık burcu mevsimin değişken özelliklerini sergiler ve zıtlıkları içinde barındırır.

Hem kötümser, hem iyimser, son derece acımasız olabileceği gibi aynı zamanda son derece şefkatli olan Balıklar son derece anlayışlı ve algılaması kuvvetli tiplerdir.

Zodyak’ın hiçbir burcu Balıklar kadar çeşitlilik göstermez. Tıpkı denizlerdeki balıklar kadar çeşitlilik gösteren Balık tipleri arasında büyük balinalara, akıllı yunuslara, minik mercanlara, korunmalı ve süslü akvaryum balıklarına rastlayabileceğiniz gibi köpekbalıklarına ve okyanusun derinliklerinde yaşayan ve su yüzüne çıkmayan tiplerine de rastlayabilirsiniz. Böyle bir çeşitliliğe rağmen Balık tiplerinin ortak özelliği son derece kaygan ve elde tutulması zor olması ve gülerken ağlayabilmeleridir. Nedensiz bir biçimde karamsarlaşıp ağlarken aniden değişebilir ve son derece neşeli biri olup çıkabilir. Dışardan bakıldığında narin ve kırılgan görünebilirler fakat ihtiyaç anında son derece sert ve dirençli davranışlarıyla çevrelerini şaşırtırlar. Özellikle mücadele gerektiren zor koşullar oluştuğu zaman beklenmedik bir biçimde ortaya koyduğu dirayet ve güç karşısında geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Özellikle Balık kadınları her şey yolundaysa ve mücadele gerektiren bir durum yoksa son derece hoş, nahif ve kırılgan gözükür. Korunmaya ihtiyacı varmış gibi durur ve onun bu duruşu erkeklere çok çekici gelir. Balıklara aşık olmak kolaydır. Hem arkadaş, hem aşık, hem anne, hem baba, hem çocuk duygusunu uyandırabilen Balıklar aynı zamanda zengin hayal gücüyle fanteziler dünyasında müthiş anlar yaşatacaktır. Ne istediğinizi söylemeden anlayan ve şaşırtıcı bir şekilde yapan Balık tipleri aşık oldukları zaman sevdikleri kişiyi uzayın sonsuzluklarına uçurabilir, gerçeklerle gerçek dışı dünyalar arasında dolaştırabilir.

Bir Balık tipine aşıksanız ve onun size olan aşkının sürmesini istiyorsanız ona karşı nazik olmalı ve her fırsatta ilginizi göstermelisiniz. Hediyeler, sürprizler, birlikte yapacağınız tatiller ve ona özel olduğunu hissettireceğiniz davranışlar beraberliğinizin sonsuza kadar sürmesini sağlayabilir.

Gizemlerin sırrı

Bugün, Güneş burç değiştiriyor ve Balık burcunda dolaşmaya başlıyor. Böylece Balıklar’ın dönemi de başlamış oluyor. Hastaneler, vakıflar ve büyük yardım kurumlarıyla ilgili konuların gündeme geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu aynı zamanda özellikle gizlenmiş olayların ve üstü örtülmüş konuların ortaya çıkacağını gösteriyor. Ayrıca gizlilik gerektiren konulara yönelik çalışmaların ve araştırmaların da yapılabileceği bir döneme giriliyor.
Yazarın Tüm Yazıları